Pets to Canada
-
-
Все, кто по каким-то причинам не хочет или не успевает сделать титры, вы же должны понимать, что исключения были сделаны для того, чтобы вы физически имели возможность вывезти животных, а уже на месте всё сделать как положено.
Не надо этим принебрегать! Это отразится плохо на других потом.
Самая толерантная граница по отношению к провозу животных была в Словакию.
Я сама почти год до выезда жила в Ужгороде и мне прямо говорили и ветеринаны, которые готовили и все местные, что только Польша прям железно требовала 90 дней карантина.
Поэтому если дело стало только за карантином и у вас ну прям кончается паспорт и горит всё, то просто едьте через Закарпатье.
Но тогда и рейсы подбирайте желательно из Румынии, там вообще особенно не заморачиваются, особенно если вы благодарными окажетесь.
-
Да, если отдельные билеты, то снова чекин делать.
-
Вы уже подтвердили кота на оба рейса. В начале лета народ писал, что Лот и Вест Джет при едином билете не могут подтвердить кота на оба рейса, то есть Лот подтверждает, а Вест Джет нет. Ради животных покупали отдельными билетами, а это получение багажа и новый чек ин
-
Може ще хто шукатиме. Авіакомпанія Air Transat. Щойно додзвонилась по skype на номер +15146363630. Там є дзвінки по Канаді за $2,99 на місяць, перший пробний місяць безкоштовний, прив'язала картку і все, нічого не зняли, поставила нагадування не забути відписатись, якщо більше не знадобиться. Додзвонилась з першого разу хвилин за 40.
По коту. Ціна 80 євро + кіт рахується ручною поклажею, отож на 5 квитків можна лише 4 ручні поклажі. Ручна поклажа має бути 51х23х23. Якщо потрібен додатковий багаж ціна 60 євро і він не має перевищувати 23 кг і 158 см за розміром. Переноска кота має бути до 24х25х43 без твердих стінок наскільки я зрозуміла, тварина має мати змогу в ній розвернутися по своїй осі в усі сторони)) Загальна вага з переноскою до 10 кг.
Ще з цікавого, спитала чи можна доплатити за місця для дітей біля вікна, то маю через 4-5 днів зайти на сайт і подивитись система визначить наші місця, сказав маємо бути разом і може і так бути біля вікна, і вже тоді якщо не влаштує можна доплатити за заміну місць.
Їжа включена, можна наголосити на вегетаріанському меню, безкоштовно. Можна брати додатково перекуси у літак. Додатково до ручної поклажі кожному можна не велику сумочку під планшет перекус тощо. Конкретні вимоги до такої невеликої сумки не назвав.
Рахую мені пощастило з оператором, дві години був на лінії. Я задала усі запитання які мене хвилювали, не стало потрібних квитків знайшов такі самі дешеві на іншу дату, ми їх разом оформили/оплатили, після чого і кота оформили і оплатили. Після оплати теж відповідав на усі додаткові запитання, деколи було очікування для уточнення і щоразу надавав вичерпні відповіді, що мені не було зрозуміло спелив по літерах я перекладала в гуглі.
-
Ну, так не дуже зручно, але з тваринами є ньюнси:) я такою інформацією навіть турагента дуже здивувала, хоча вона в сфері продажу квитків років 20
-
Так, Аір Трансан поки що єдина контора, що ми знаємо, в котрій або тваринка або ручна кладь🤔
-
На скільки я знаю, то у Вест Джет треба дзвонити. Якщо ви маєте їх офіс біля себе, то можна і сходити. Основне правило, бронюєте, дзвоните, питаєте чи є місце тварині, називаєте номер броні, вони додають тваринку, потім сплачуєте. Нічого не купляйте, поки немає підтвердження, що є місце тваринці, бо ці квитки зазвичай неможливо повернути.
-
Так, поповнили на 5 євро