Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 239.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t684036138T Offline
    t684036138T Offline
    Софик
    wrote on last edited by

Звонить операторам и регистрировать , ибо не улетит ваша кошка

1 Reply Last reply
    0
  • t1565499366T Offline
    t1565499366T Offline
    Natasha
    wrote on last edited by

Спасибо!

1 Reply Last reply
    0
  • t1565499366T Offline
    t1565499366T Offline
    Natasha
    wrote on last edited by

Спасибо!

1 Reply Last reply
    0
  • t684036138T Offline
    t684036138T Offline
    Софик
    wrote on last edited by

Вам нужно узнать у авиокомпаний сотрудничают они или нет , ибо мы тоже купили билеты двумя авиалиниями и Air France добавили нам собаку , а вест джет сказали , что мы не сотрудничаем с аир франс и не можем добавить вашего животного. То есть по логике вещей я выйду с самолёта со своей собакой в руках и не смогу зайти с ней во второй самолёт . Я не знаю что за дурацкие правила , но так нам было сказано пятью операторами

1 Reply Last reply
    0
  • t390527418T Offline
    t390527418T Offline
    Софія
    wrote on last edited by

Як всьо сложно🤦🏻‍♀

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Kryvosheeva
    wrote on last edited by

Та, такую проблемы озвучивали участники группы ещё в начале лета, нужно два отдельных билета, Вест Джет просто не может добавить в совместный билет животное

1 Reply Last reply
    0
  • t760208240T Offline
    t760208240T Offline
    Lidiya
    wrote on last edited by

Привіт, хто може підказати в серологічну лабораторію в Пулавах (Польща) на аналіз крові на титри потрібно попередньо записуватись?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by

Якщо ви вже і вириваєте фразу із контексту саме мого повідомлення, то хочу пояснити вам, що ніяких "претензій", як ви виражаєтеся, в мене ні до кого не було. Було запитання. І найсмішніше те, що як раз запитань не було до того, як я не отримала купу суперечливої інформації від учасників данного чату. Будучи повністю підготовленою до подорожі і маючи повний пакет необхідних документів, які перечислені в офіційних джерелах, я раптом дізналася, з цього чату, що виявляється існує ще додатковий алгоритм дій для подорожуючих, який тільки в цьому чаті описаний і більше ніде. Для мене не зайвим було уточнити де ще, крім цього чату я можу отримати підтвердження цього. Ось і все. Бо зараз мільйон різних чатів в кожному із яких мільйон "експертів" :))) І, до речі, стосовно картинки. Вона з'явилася зовсім не тоді, коли люди в жаху бігли за кордон з тваринами на початку війни. А якраз вона була анонсована з липня 2022 року після змін на польському кордоні і ця інфографіка підтверджена Держпродспоживслужбою України. Це просто для інформації. І її бачать набагато більше людей, хто звертається за пошуком інфи в гугл і знати не знають про цей чудовий чат. Я не іронізую, до речі. А просто констатую факт

1 Reply Last reply
    0
  • t546389503T Offline
    t546389503T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by

я думаю це господарям)

1 Reply Last reply
    0
  • t546389503T Offline
    t546389503T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by

westjet з Риму летить. багато рейсiв, нормальнi цiни. Бiльше шансiв, що котики потраплять з вами салон, а не будуть летiти в багажi через брак мiсць. Треба зайти до них на сайт, вибрати собi баданий рейс, потiм телефонувати, краще на viber out, I вже дiзнаватися про можливiсть взяти тварин саме на цей рейс i рдразу викупати i своi квитки i зробити оплату за котикiв.

1 Reply Last reply
    0
  • t697080538T Offline
    t697080538T Offline
    Катерина Скавронська
    wrote on last edited by

Добрий день, підкажіть будь ласка чи хтось щось знає про камери відеонагляду які чіпляються до переносок? Чи можна так робити (чи це легально знімати) і може хтось порадить які моделі камер можна подивитися.

Думаємо над тим щоб купити таку щоб впевнитися що з нашим котиком будуть гарно поводитися в багажному відділі при посадці. Хтось знає про таку практику? Чи варто купляти?

Мені здається що навіть який психологічний аспект зайвою вона не буде

1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by

Не у всех получается трезво оценить свою ситуацию.

Я без всяких чатов искала информацию (которая часто противоречива) и сверяла с первоисточниками.

То, что вам кажется транзитом, им не является. Вы можете сколько угодно обесценивать наш чат или что угодно ещё. И возможно даже у вас всё будет ок и сделают исключения.

Но все мы в ужасе предствавляем себя стоящими на границе или в аэропорту со своим питомцем и обьяснениями, что мы сами себе дураки...

И если вы думаете, что мало животных было выброшено на границе Украины с Евросоюзом, то это не так.

Сейчас для украинцев хоть и делают много исключений, но это нк значит, что внезапно вы не попадёте на деньги прямо перед вылетом.

1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by

Поделиться опытом почему кота в багаж отправляют? По весу не прошёл?

1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by

Вот просто скажите, что вы будете делать, если вам не обменивают в поезде ваш ф1 на международный сертификат?

1 Reply Last reply
    0
  • t697080538T Offline
    t697080538T Offline
    Катерина Скавронська
    wrote on last edited by

В компании LOT не разрешают больше одного животного в кабине А у нас их двое Как раз консультировалась по этому вопросу сегодня в Аэропорту у компани.Они не умолимы только один в кабине второй в багаж

Это при том что с Ейр канада вообще проблем с этим нет Одно животное на одного человека и норм

1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by

Увы ЛОТ беспощаден...это да. А подскажите хоть по стоимости билетов у них адекватно вышло?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by

Дякую вам за вашу готовність допомогти. Нічого мені не здається і нічого я не обезцінюю. Це вже ваші висновки :) Знов: я поцікавилася. Як і багато людей, які за якись-то причин опинилися тут. Може, тоже порівнюють інфу? ;))) Врешті решт, кожен сам приймає остаточне рішення і несе відповідальність за свої дії. Бажаю вам всього найкращого 🤝

1 Reply Last reply
    0
  • t697080538T Offline
    t697080538T Offline
    Катерина Скавронська
    wrote on last edited by

Вы имеете ввиду сколько стоили нам коты? По 280 зл за одного

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by

Буду вирішувати проблему по мірі її надходження ;)

1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by

В таком случае вы будете максимально подкованы и даже знать адреса ветеринара... За этим и есть этот чат.

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags