Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t246633622T Offline
    t246633622T Offline
    Оля
    wrote on last edited by

Дякую, дуже сподіваюсь. Бо ця алергія мене зіеде з розуму. Це тільки до Ірландії добратися, а потім ще до Канади )

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by

Все буде добре. Не переживайте 🤞🤞🤞

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii Chychkan
    wrote on last edited by

получилось?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii Chychkan
    wrote on last edited by

получилось)?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by

Вітання всим учасникам групи! Зараньше прошу вибачення за мої запитання.. знаю що їх уже мільйон раз обговорювали тут і не раз писали про це… але інформації багато.. я начебто слідкую за новинами в групі.. АЛЕ.. підскажіть будь ласка подальші дії:

1. Після того як в державній ветеринарній службі в Україні я отримаю довідку Ф1 .. то де я іі потім в Польші зокрема в Варшаві повинна обміняти на Healt sertificat ? Це можна зробити в аеропорту? Чи це ще робиться при перетині кордону? Чи це робиться в якісь спеціальній ветеринарній інспекції у них?
    2. Check-in з твариною робиться лише в аеропорту?Чи можна онлайн?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

не знаю звідки ви летите, але ми теж летимо Лот, нас троє та три кішки ..Всі зареєстровані в кабіну.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t5797887133
    wrote on last edited by

🌐На платформі еДопомога з'явилася можливість оформлювати фінансову допомогу від міжнародних організацій для громадян,онлайн,які постраждали від війни. Раніше ВПО могли оформлювати цю допомогу лише фізично у певних регіонах Західної України через представників місцевих громад. Нові категорії громадян, крім ВПО, які нещодавно отримали право на виплати, взагалі не мали можливості оформити державну допомогу у своїх громадах через близькість бойових дій/окупації. Нагадаємо, разом із ВПО право на грошову допомогу отримали громадяни, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, територіях, де ведуться бойові дії, або деокупованих територіях.

👵👱‍♂️👩👶Відтепер усі ці категорії зможуть подати заявку через телеграм бота онлайн. Для цього необхідно заповнити персональні дані особового банківського рахунку. Дані будуть верифіковані через державні реєстри та передані міжнародним організаціям, які здійснюють розподіл та виплати державної допомоги. Пріоритет надаватиметься найбільш уразливим категоріям населення.

🧑‍💻🇺🇦Подати заявку онлайн: @karitas_ua_bot

1 Reply Last reply
    0
  • t697080538T Offline
    t697080538T Offline
    Катерина Скавронська
    wrote on last edited by

Серйозно?? А вони мені втирають про політику що на одному літаку одна тварина... Можете будь ласка детальніше розповісти як вас реєстрували? Буду дуже вдячна за інформацію бо завтра знову їхатиму в аеропорт благати їх щоб взяли в кабіну обох. Хотілося б знати чим оперувати

Ми летимо цією компанією з Варшави до Франкфурту

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

я купувала квитки на касі 25 липня. Квитки брала на жовтень...Три кішки в салон....Вилітаємо з Жешува.Потім Варшава- Торонто . В білетах все прописано...Намучалась на касі правда поки всіх проплатила.

1 Reply Last reply
    0
  • t697080538T Offline
    t697080538T Offline
    Катерина Скавронська
    wrote on last edited by

І вони навіть нічого не казали з приводу кількості? Просто оформили?

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

ну одна закотила очі, як почула, що котів троє 😂 і встала, а інша сіла оформляти.

1 Reply Last reply
    0
  • t697080538T Offline
    t697080538T Offline
    Катерина Скавронська
    wrote on last edited by

😅😂😂😂

Може теж сказати що в нас є ше третій)) добивати їх психологічно😅

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

пробуйте))))) вони спочатку подумали, що одна кішка, але була бронь, почали заповняти. І я уточнила, що котів троє... Ця перша...сказала, о Єзус і передала естафету другій). Але все прийшло на пошту..коти зареєстровані на кожного пасажира ).

1 Reply Last reply
    0
  • t697080538T Offline
    t697080538T Offline
    Катерина Скавронська
    wrote on last edited by

😂 вони такі

Добре, дякую за розповідь) Якщо якісь такі випадки були що брали 3х то будемо на них тиснути далі :)

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

день перед тим я була аеропорту і питала за наявность місць на тварин, то нам казали, щоб ми не переживали і на жовтень ще багато...Але ми брали в липні.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by

Добрий вечір Таке питання - у собаки є вакцина і до кінця жовтня вона ще діє, є також і титри (3 місяці вже пройшли в серпні) , якщо робити нову планову вакцинацію в жовтні то чи треба ще місяць потім чекати, чи собака може хоч на слідуючий день подорожувати в інші країни?

Ps Про місяць чекання сказали на волинській 12 по телефону. А приватна клініка ветеринарна зпростувала це. Не знаю кому вірити.

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

нам лікар казав, що треба 21 день...а як воно є не знаю...Він і в приватній працює і в державній...Ми переколювали.

1 Reply Last reply
    0
  • t246633622T Offline
    t246633622T Offline
    Оля
    wrote on last edited by

Ф1 взагалі міняють на перетину кордону. Стосовно чек іну, скоріш за все, в аеропорту. Треба просто бути заздалегідь. Я зараз вирушають КЛМ с Румунії до Ірландії, то там чек ін в аеропорту

1 Reply Last reply
    0
  • t633938845T Offline
    t633938845T Offline
    Anny
    wrote on last edited by

А если еду поездом Киев - Варшава и на границе не поменяют Ф1 на Сертификат здоровья, то можно его получить в аэропорту или нужно ехать на Гагарина в Варшаве за ним?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy
    wrote on last edited by

Добрый день . Пожалуйста подскажите -вводные данные : Собачка 6 кг - куплена в ЕС - 2 года ей - есть паспорт ЕС - все прививки во время и по расписанию)) , нужно ли что то ей для поездки в Канаду .

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags