Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t601089770T Offline
    t601089770T Offline
    JULIA Galaktionova
    wrote on last edited by

Друзі підкажіть будь ласка! Мені потрібна допомога. Мій кіт залишився в Україні і я хочу його забрати. Чи можливо домовись з кимось хто буде летіти до Торонто.. чи може ще є якісь варіанти?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dina
    wrote on last edited by

Перелет Москва – Стамбул – Торонто с кошкой в салоне Эта группа очень помогла в подготовке к перелету, рассказываю нашу историю, надеюсь, кому-то тоже окажется полезной. Летели Туркишами с долгой (50+ часов) пересадкой в Стамбуле с выходом в город. Кошка корниш, летела с нами в салоне. Покупали билеты в офисе продаж туркишей и сразу там же забронировали место для кошки в салоне. Оплата в аэропорту вылета сразу за оба сегмента. Справку в госветеринарке получали накануне вылета, за 4 часа до вылета обменяли ее на международный сертификат во Внуково у очень сердитого инспектора, проклинавшего Путина за количество работы (ой, а что случилось, чуть не спросила я). Он прописал в сертификате транзит через Стамбул и конечную точку в Торонто. Указал все прививки (и бешенство, и комплексную). Сертификат никто в итоге не смотрел. На регистрации только взвесили. Ветеринар посоветовал дать кошке успокоительное за час до полета «Экспресс-успокоин», в первый сегмент дали меньше, чем надо по весу (она переживала, стерла нос об сумку), во второй долгий — полную (и она ¾ перелета проспала на ручках, стюардессы не возражали, я укрыла ее пледом). Я переживала, не стребует ли Стамбул после долгой пересадки и выхода в город справку от местного ветеринара, но нет, в новом аэропорту Стамбула нет ветеринарного контроля вообще. На регистрации (с животными отдельная стойка, самая первая/левая в отсеке для Канады) в обычном российском ветпаспорте посмотрели, есть ли прививка от бешенства, и все. По прилету декларировали животное, шли через красный коридор. Таможенник тоже проверил наличие прививки в паспорте. И все — свободны. Пошлин платить не просили. Если есть вопросы по перелетам — пишите, постараюсь ответить.

1 Reply Last reply
    0
  • t2021548949T Offline
    t2021548949T Offline
    Галя Бицко
    wrote on last edited by

Я якби непоказалп сама кота,то його ніхто і не провіряв би.Провірили чіп і проглянути паспорт.,бо показала що маю. кота.Обідно,бо бігала всі документи робила ,всі що треба і не треба,а вони непровіряють,змучились.Це на польській границі.А в аеропорту,якби під рамку не проходили,то пронесла б як ручну кладь.На реєстрації паспорт глянули.Кіт в салоні,в відкритому доступі,на руках,під крвслами-нвхто нереагує.В ручній кладі і гошок взяла і наповнювач,корм в бутилку,тільки воду забрали.Ось так нам вдалось.

1 Reply Last reply
    0
  • t678789802T Offline
    t678789802T Offline
    М🇺🇦
    wrote on last edited by

Я вже на квартирі, тому продовжу...оскільки в мене кіт спокійніший ніж я, то в літаку сидів дуже тихенько, при вильоті і посадці просили котика у сумці опустити на землю, а решта часу був у мене на колінах, і трохи випихав голову(людям показатись😅🤣) ( ніяких ліків, заспокійливих не давали) по прольоту, пройшла декларацію, де забула вказати кота😅 , але в кінці як виходила, мене повернули назад, я показала паспорт кота і все...have a nice day😉🙂 😊

1 Reply Last reply
    0
  • t675966709T Offline
    t675966709T Offline
    Vik
    wrote on last edited by

20 числа ехала с Парижа в Калгари, а потом в Эдмонтон авиакомпания Westjest с кошкой. Никто ничего не проверял и не спрашивал документы на кошку. У других был шпиц спросили только документ прививки на бешенство по прилёту в Калгари.

1 Reply Last reply
    0
  • t246633622T Offline
    t246633622T Offline
    Оля
    wrote on last edited by

Нет, отправили сразу делать у погранца сертификат на английском для ЕС

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Savytska
    wrote on last edited by

Напишите, пожалуйста, адрес ветеринара в варшаве

1 Reply Last reply
    0
  • t124712642T Offline
    t124712642T Offline
    Malika Gulambaeva
    wrote on last edited by

Всем привет, я с тупым вопросом. Где можно посмотреть список вакцин от бешенства, которые принимает Канада? У них на сайте написано просто licensed vaccines, но конкретики не нашла

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Kryvosheeva
    wrote on last edited by

Гагарина 5 и Гагарина 15, клиника и Повятовый

1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by

Какой авиакомпанией летели?

1 Reply Last reply
    0
  • t1126876194T Offline
    t1126876194T Offline
    Елена
    wrote on last edited by

Я как-то так и предполагала…

1 Reply Last reply
    0
  • t1126876194T Offline
    t1126876194T Offline
    Елена
    wrote on last edited by

Рейс есть, но билеты или в бизнес( куда с животными не пускают) или их нет

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Єлизавета
    wrote on last edited by

Добрий день, хотіла дізнатися як летіли з дуже нервовими котиками? Просто моя починає нервувати вже в ліфті і через це дуже переживаю як долетить.

1 Reply Last reply
    0
  • t667708044T Offline
    t667708044T Offline
    Ілля Горопаха
    wrote on last edited by

Ця інформація на Польському кордоні .

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by

Підкпжіть, будь-ласка, скільки часу актуальні аналізи на титри. Для кота).

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by

В Канаду

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🤩
    wrote on last edited by

Доброго дня чи потрібно обов’язково довідку Ф1 на кота чи ні ? Їдемо з України в Польшу Титри є,всі привики є

1 Reply Last reply
    0
  • t1126876194T Offline
    t1126876194T Offline
    Елена
    wrote on last edited by

Все життя тварини, за умови вакцінування кожного року у встановленний термін

1 Reply Last reply
    0
  • t675994820T Offline
    t675994820T Offline
    Viaheslav Kotovich
    wrote on last edited by

Здравствуйте, я ищу людей кто сможет взять с собой моего кота в Канаду - Торонто - там его встретит семья, кот сейчас Румынии, довезу до любой точки в Европе.С меня все траты на перевозку + благодарность. Кот взрослый, 10 лет, спокойный, добрячек, к переноске привык. Для перелета все есть.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by

Дуже дякую вам за фото з поясненнями. Моє запитання полягало трошки в іншому. Всю цю інформацію людина, яка подорожує з твариною знає ще ДО досягнення кордону і готується, оформлюючи необхідні дозвільні документи. В моєму розумінні я для того і отримую довідку ф1, щоб на митниці мені її обміняли на цей сертифікат (бо тварина має міжнародний, а не європейський паспорт) і щоб я вже досягла наступного кордону з правильним пакетом документів. А не, маючи всі папери, за які сплачено немалі кошти, "сльозно" просити на польській стороні пропустити, обіцяючи, що я зроблю цей злополучний сертифікат на Гагаріна і витрачати екстра гроші, час і нерви на те, що, по суті, не повинна робити. Тим більше, що навіть в цьому чаті у 90% відгуків читаєш, що людям прикро із-за того, що вони зібрали талмуд папірців, а всі перевіряють тільки наявність щеплення на сказ і нічого більше. А в частині країн ветеринари навіть не мають поняття ні про які сертифікати, бо там все спрощено. І в Канаді також крім цього щеплення ніхто нічого не вимагає. Але все ж таки добре, що є цей ресурс зі зворотним зв'язком. При правильному відношенні до інформації він допомагає визначитися, спираючись на статистику

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags