Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 233.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by

Підкпжіть, будь-ласка, скільки часу актуальні аналізи на титри. Для кота).

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by

В Канаду

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🤩
    wrote on last edited by

Доброго дня чи потрібно обов’язково довідку Ф1 на кота чи ні ? Їдемо з України в Польшу Титри є,всі привики є

1 Reply Last reply
    0
  • t1126876194T Offline
    t1126876194T Offline
    Елена
    wrote on last edited by

Все життя тварини, за умови вакцінування кожного року у встановленний термін

1 Reply Last reply
    0
  • t675994820T Offline
    t675994820T Offline
    Viaheslav Kotovich
    wrote on last edited by

Здравствуйте, я ищу людей кто сможет взять с собой моего кота в Канаду - Торонто - там его встретит семья, кот сейчас Румынии, довезу до любой точки в Европе.С меня все траты на перевозку + благодарность. Кот взрослый, 10 лет, спокойный, добрячек, к переноске привык. Для перелета все есть.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by

Дуже дякую вам за фото з поясненнями. Моє запитання полягало трошки в іншому. Всю цю інформацію людина, яка подорожує з твариною знає ще ДО досягнення кордону і готується, оформлюючи необхідні дозвільні документи. В моєму розумінні я для того і отримую довідку ф1, щоб на митниці мені її обміняли на цей сертифікат (бо тварина має міжнародний, а не європейський паспорт) і щоб я вже досягла наступного кордону з правильним пакетом документів. А не, маючи всі папери, за які сплачено немалі кошти, "сльозно" просити на польській стороні пропустити, обіцяючи, що я зроблю цей злополучний сертифікат на Гагаріна і витрачати екстра гроші, час і нерви на те, що, по суті, не повинна робити. Тим більше, що навіть в цьому чаті у 90% відгуків читаєш, що людям прикро із-за того, що вони зібрали талмуд папірців, а всі перевіряють тільки наявність щеплення на сказ і нічого більше. А в частині країн ветеринари навіть не мають поняття ні про які сертифікати, бо там все спрощено. І в Канаді також крім цього щеплення ніхто нічого не вимагає. Але все ж таки добре, що є цей ресурс зі зворотним зв'язком. При правильному відношенні до інформації він допомагає визначитися, спираючись на статистику

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by

Маю на увазі, якщо зараз зробимо аналіз, а летіти будемо через три п'ять місяців десь, не буде питань в авіакомпанії?

1 Reply Last reply
    0
  • t1053302608T Offline
    t1053302608T Offline
    Александра Румянцева
    wrote on last edited by

У авіакомпанії, якою ви будете летіти до Канади взагалі не буде питань щодо титрів. Бо для в'їзду в Канаду вони не потрібні. І серед вимог самих авіакомпаній я ще жодного разу титрів не зустрічала.

1 Reply Last reply
    0
  • t1470418719T Offline
    t1470418719T Offline
    ИЮль
    wrote on last edited by

Друзья, частный ветеринар должен заполнить этот сертификат и внести обработку в паспорт?

1 Reply Last reply
    0
  • t1470418719T Offline
    t1470418719T Offline
    ИЮль
    wrote on last edited by

(Пример из медиа этой группы, не нашла шаблон быстро)

1 Reply Last reply
    0
  • t1565499366T Offline
    t1565499366T Offline
    Natasha
    wrote on last edited by

Добрый день! Правильно я понимаю, когда мы обмениваем ф1 на сертификат в первом аэропорту(у нас 3 пересадки), этот сертификат действует весь оставшийся путь и нам уже не нужно подходить к вет.контролю в других городах/авиакомпаниях?

1 Reply Last reply
    0
  • t563303828T Offline
    t563303828T Offline
    Анжелика
    wrote on last edited by

inspection.canada.ca/active/netapp/veterinarybio-bioveterinaire/vetbioe.aspx

вакцини от бешенства в Канаде

1 Reply Last reply
    0
  • t124712642T Offline
    t124712642T Offline
    Malika Gulambaeva
    wrote on last edited by

Спасибо большое!

1 Reply Last reply
    0
  • t563303828T Offline
    t563303828T Offline
    Анжелика
    wrote on last edited by

Титры нужны больше для выезда из Украины. Дальше, я редко видела, чтобы их спрашивали (но такое было, кому как повезёт)

Если пройдёт 90дней с момента анализа, то у Вас полностью действующий сертификат будет на руках и все дороги открыты. Только не пропускайте вакцинацию :)

1 Reply Last reply
    0
  • t5195398630T Offline
    t5195398630T Offline
    hossein pishgar
    wrote on last edited by

airport frankfurt

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дарья Сергеевна
    wrote on last edited by

Да, документи от ветеринара.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дарья Сергеевна
    wrote on last edited by

Напишите пожалуйста адрес куда вас отправили делать сертификат.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дарья Сергеевна
    wrote on last edited by

Ф1 обменять можно только в Украине, дальше по пути он никому не нужен.

1 Reply Last reply
    0
  • t246633622T Offline
    t246633622T Offline
    Оля
    wrote on last edited by

В порт, проходная первого района. Заедьте на Чехова 2 они вам дадут контакты того, кто будет там работать в порту.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Євгенія
    wrote on last edited by

Розкажу я свою історію. Подорож з котом
    Львів-Перемешель-Краків-Стокгольм Я наразі в Швецію подорожую але може бути корисним Паспорт державного зразка отримали на Промисловій 9. Там зробили чіп, щеплення сказ, загальне. Через місяць там здала аналізи на титри. Кров брали на Промисловій, а відправили на Київ. 2000 грн за не терміновий 10 днів Перед поїздкою відвідали держ ветеринара в м.Жовква бо у Львові не було бланків Ф1. без тварини він вписав антигелмінітизацію в паспорт. Видав форму Ф1. Ф1 я мала би поміняти на міжнародний сертифікат або на кордоні або в митній службі. Але піднявши на вуха усіх кого могла не найшла к Львові митної служби яка б могла це зробити. Оскільки я їхала потягом до Перемишля, то і обміняти не було де. Квитків на потяг окремо для тварини не брали Далі ми поїхали. Митники тільки помахали котові. На моє питання з приводу міжнародного сертифікату просто махнули рукою. Тіпа не парся. Ну і Ф1 нікому не потрібна була. В Перемшелі просканували її чіп, подивилися паспорт, сказ, ТИТРИ. Але в деяких пасажирів не було титрів. І той дядько трохи їм возмущався, але пропускав, видаючи якійсь документ. У Кракові я відвідала приватну вет клініку в Кракові де кішку оглянули і виписали health certificate, також внесли огляд в паспорт . З тим всім я поїхала до поветого ветеренара. Вони подивись мої документи і сказали, що все в мене в порядку але щоб я не переживала, то видали мені якусь довідку з купою печаток. Основний висновок який я зробила, ц що краще зробити титри в Україні. Бо в кожній точці де я просила якусь довідку всі питали в мене титри і видихали коли дізнавалися щоє. Лечу я наразі в Стокгольм, на чекіні додивилися мій і котячий паспорт, довідки ніякі не дивилися видали посадковий.

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags