Pets to Canada
-
t.me/Animals_in_Calgary
-
Слухайте, ніяк. Ніяк не треба мені пояснювати. Бо я НЕ потребувала пояснення того, що я повинна мати необхідну довідку в країні вильоту. Я це і так без ваших пояснень розумію. Як ВАМ пояснити, що я не настільки тупа, як можливо вам здається? Може справа в мовному бар'єрі? Я вже не знаю.
Я весь цей час запитую про ФОРМУ Ф1 І ЇЇ ОБМІН НА КОРДОНІ. Не треба МЕНЕ запитувати де брати довідки. Відкрийте любе джерело в пошуку з приміткою "форма Ф1" і кругом буде сказано, що вам її замінять на кордоні на сертифікат. Саме про це моє питання. Ніде не сказано, що треба їхати в чужій країні не в аеропорт, а в ветеринарну клініку по дорозі в аеропорт, перед цим отримав всю належну документацію. Ніде, крім цього чату.
Все! Я вже стомилася від пошуку істини. Дякуючи цьому чату, зрозуміла, що нікому зараз немає ніякого діла до форми ф1 тож і немає сенсу витрачати час і гроші на її отримання. Особисто для себе я вже визначилася: при в'їзді у Польщу мені НЕ ПОТРІБЕН сертифікат. Це підтверджує фото на польському кордоні. При вильоті із Польщі мені також не потрібен сертифікат. Це підтверджують правила ЛОТ, де вимагаються довідки "з урахуванням правил країни призначення". Я лечу прямим рейсом в Канаду, а Канада вимагає тільки щеплення від сказу. Всі решта документів, з дегельмінтезацією і відміткою про стан здоров'я тварини на момент вильоту у паспорті в мене буде. Всім легких перельотів і нехай ваші улюбленці завжди будуть здорові 💞
-
Абсолютно согласна с вами! Ребята если вы только на стадии биометрии или ожидания и вы понимаете что у вас еще куча времени, не пожалейте и сделайте титры. (Обращаюсь к тем кто с украинскими документами.) Это на всю жизнь, конечно при условии соблюдения всех дальнейших прививок. Вы должны понимать что сейчас могут что то не требовать, а завтра закон поменяется. Лучше что бы титры были. Может вам не понравится в Канаде и вы решите уехать или переехать в другую страну. Моя ветеринар делала девочке документы в Индонезию, так там вообще ужас, если собаку завозят в страну и у нее не хватает какого то документа, могут вообще усыпить животное. Это просто пример.
-
Подскажите, мы заехали в Европу с животными без каких-либо документов, Швеция сделала чипы, после карантина нам сделали вакцинацию и выдали паспорта. Как я понимаю, мы должны перед вылетом (за 48 часов) получить справку о здоровье и ее потом не нужно ни на что обменивать в аэропорту? На сайте Лота ничего об этом не написано, вроде видел здесь, что с евро документами эта опция отсутствует. Все ли я правильно понимаю?
-
Я летела лотом и у нас была справка за 48 часов до вылета о здоровье кота, я ее не обменивала, ее вообще никто не проверял
-
Сегодня на Молдавской границе смотрели титры и наличие международного паспорта. Эти все сертификаты не глянули даже, но, спросили где отметка от ветеринара, что животное здорово в паспорте? Мы вчера были у вета и решая свои вопросы, просто не поставили. Говорю, что у меня есть международный сертификат, где указано, что животное здорово, без этого не дали бы справку, нет таки, нужно ему было в паспорте. Только титры и паспорт, ну и чип просканировали
-
Підскажіть будласка чи хтось віз кота в багажном віділі самольота? Там їм нормально? Бо в салон на жовтень місяць немає броні в ЛОТі, плануємо прямим летіти рейсом.
-
g.co/kgs/doaUxj Przychodnia Weterynaryjna Ołtaszyńska Daiusz Rzepka
Bartłomieja Strachowskiego 37, 52-210 Wrocław 71 368 74 29
Там доктор Татьяна - русско- и Украино-говорящая
-
Підскажіть будласка чи хтось віз кота в багажном віділі самольота? Там їм нормально? Бо в салон на жовтень місяць немає броні в ЛОТі, плануємо прямим летіти рейсом.
-
Ветеринар оглянув , зробив аналізи у четвер, у п'ятницю отримали сертифікат здоров'я, летіли у вівторок, все пройшло по термінам