Pets to Canada
-
Ще West jet бере брахіцефалів. А AirCanada їх в багаж не бере, за салон треба уточнити 🤔
-
у мене така переноска...вона дуже легенька... особливо якщо витянути на чекіні цю підкладку)..Мені здається вона і кг не має. Щойно мій малий важив, то така вага не реагує, значить менше 1 кг, а пробував на кухонну вагу маленьку ставити, то йому показало 500 гр, але на такій маленькій важко зважити ).
-
Летіли на днях з Парижу. Ніякого огляду ветеринаром в аеропорту не робили. На стійці реєстрації багажу попросили тільки паспорт на тварину (в нас був європейський).
-
Я бачила, що тільки Аіртрансат дозволяє або тваринку, або ручну кладь, в інших і те і те
-
теж про це читала...я ще кілька разів перепитала .бо у нас і рюкзаки будуть і одна валізка мала і коти.
-
я таку переноску встигла купити на аліекспресі за 560 грн...доставка правда була місяць...Зараз вони і на алі подорожчали, бо курс долара змінився (
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка, можливо хтось їхав з тваринами (кіт/собака) з Перемишля в Краків поїздом. Чи потрібно на ж/д вокзалі в Перемишлі підходити до ветеринара, щоб дозволив везти тваринку?
-
Спасибо вам большое за такие подробности 🙏 Планируем лететь с мопсом, девочка 8,9 кг. Понимаем, что никакого багажа и быть не может, очень переживаем, что не пустят в кабину(
А как вообще мопсик перенес полет?
-
Політ переніс ідеально, майже весь час спав! Тільки був дуже незадоволений, що зранку його не покормили 😅 (це я з чоловіком летіла)
-
Ахаха Вот пирожочек❤️ А вы не давали успокоительных и тд? И как я поняла, вы вообще без переносок-перевозок?
-
Зміни тиску не відчув, важко не дихав і не задихався, нічого таког не було 😊
-
Как здорово! Здоровья вам и дальнейших путешествий 🙏❤️
-
Таблетки заспокійливі були, але він звик подорожувати в ногах в авто і по 10+ годин, тому просторова підлога літака не стала для нього чимось неприємним.