Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 259.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t461398549T Offline
    t461398549T Offline
    Di
    wrote on last edited by

По поиску 494 сообщения с использованием слова корм, среди них личные истории

1 Reply Last reply
    0
  • t1726087629T Offline
    t1726087629T Offline
    Valery B
    wrote on last edited by

Всем привет ! Меня зовут Лера Живу сейчас в Ванкувере Работала в Киеве на должности: Ветеринарный врач, анестезиолог, терапевт, ультразвуковой диагност. Буду рада помочь вашим любимицам, пишите по любым вопросам

1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by

Добавила в контакт. Побольше бы вас))

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina
    wrote on last edited by

Добрый вечер, скажите пожалуйста справка 1, паспорт, чип, бешенство, трикэт трио, от блох и от глистов отметки. Этого достаточно? Ещё вопрос, кошка у нас на диете, где посмотреть какой корм можно ввозить? Планируем немного в ручной клади, и в багажном.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina
    wrote on last edited by

У нас хилс корм

1 Reply Last reply
    0
  • t656899491T Offline
    t656899491T Offline
    Настя
    wrote on last edited by

У когось був досвід регістрації кішки при регістрації на рейс? В авіакомпанії сказали, що так можна зробити, треба сплатити 50 САN. Рейс Торонто-Вінніпег.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by

Наверное, только дома адекватные цены.

Нашу собаку врач посмотрела (он грызет себе лапы), пощупала, сказала, что это он от скуки делает (грызет себя, когда нас дома нет), купили мазь антибактериальную, салфетки и заплатили 120€ за всё это удовольствие.

Про «стрижку» отдельная история. Должны были искупать, подстричь, выдавить железы, подстричь когти и ушки почистить. Из всего этого только был выкупан. Муж забирал собаку, он не проверил всё, тут наш косяк. 50€ Дома за этот комплекс мы платили 800-900грн и отдавали нам собаку пахнючим пирожком, с идеальной стрижкой и всё всё всё.

Это такие услуги в Испании.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ann Byndych
    wrote on last edited by

Удалось забукать билеты на лот. Лечу с францами. Кто уже прилетел в Канаду с францами . Расскажите как все прошло

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ann Byndych
    wrote on last edited by

Спасибо огромное. Все очень подробно. Блягодарю. А то у меня истерика .

1 Reply Last reply
    0
  • t704320997T Offline
    t704320997T Offline
    Луиза Сановская
    wrote on last edited by

Добрый вечер. Вопрос к тем, кто уже летал. Скажите пожалуйста на каком этапе после посадки отдают собаку большую с багажного отделения? Насколько далеко идти до выхода и есть ли возможность человеку который встречает собачку пройти максимально во внутрь чтоб ее забрать. P.S.ньюфаундленд летит с девочкой, там встречает собаку сестра. Просто собака огромная+клетка 20кг....

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valentyna Berdina
    wrote on last edited by

Привет, понимаю, что уже сотый такой вопрос, но как и вы все переживаю за своего кота. У нас есть Украинский вет.паспорт (в него вклеена вакцина)+международный паспорт+чип+титры. Планируем выезжать через Польшу на Литву. Выезжаем впервые. Всего ли хватает или чего то нет? Могу ли я провести через границу корм для кота? Буду очень признательна получить ответ, особенно от тех,кто выезжал несколькими днями ранее. За ранее большое спасибо за помощь.

1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by

У вас порядок, корм можно но не так чтобы привлекал много внимания.

Только вклейте ещё в паспорт обработку от блох и глистов без даты а сами за два дня до впишите

По правилам чтобы украинская таможня выпустила в правилах написана форма ф1, но честно они ничего не делают с ней... поэтому если вы в Украине сразу можете взять международный сертификат то берите, но это уже высший пилота.

Котов обычно так как собак не проверяют

1 Reply Last reply
    0
  • t800303499T Offline
    t800303499T Offline
    💙Jane💛 Horbunova🇺🇦
    wrote on last edited by

Вітаю. Одразу вибачаюсь за докладну розповідь, бо саме таку шукала я, готуючись до подорожі. Склад подорожуючих - мама, 2 дочки (7 і 11 років),собачка чіхуа 1,5 кг, діти вперше летіли, я 2й раз в літаку з різницею 12 років. Летіли КЛМ Краков-Амстердам-Калгарі. В Краків приїхали дуже раніше, думала за собаку проплачувати довго (забронювала через оператора, але проплата картами не пройшла). Реєстрацію відкрили за 2 години, на віконечку у пані були питання про ArriveCAN - я вакцинована і код прийшов, а діти вписані до мене і не вакциновані, то коду не мають. Пані втрьох обговорили і вирішили, що не треба дітям окремого ArriveCAN і тестів. Потім прийшов час собаки (чіхуа разом із сумкою 2,4 кг) - спитали тільки паспорт, сплатила картою 4800 грн, готівку не беруть, хоч по телефону казали, що тільки готівка (злоті які залишились поміняли на 160 кан долари). І на додачу наші валізи - всі три були з більшою вагою від 0,800 до 1,4 кг, але їх забрали без проблем, ще й одну сумку з ручною поклажею забрали. При перевірці нас - ми частково вміст сумок виклали на стрічку, частково поклали з торбами, до речі одна валіза важила 10 кг і ніхто не перевіряв загальну вагу і кількість торб до салону. Собаку брала на руки, її сумку на стрічку. Перший переліт - 2 години. Наша собачка сиділа в своїй торбі весь час тихо і хвилювалась. Почала скиглити при взльоті, сумка з нею була під сидінням, я нахилилась потрошку її жаліла. Як взлетіли, вона ще потроху скулила, на хвильку поставила сумку з собакою на коліна і потім повернула під сидіння і вона заспокоїлась. При посадці все було добре. Пересадка тривала 16 годин, сиділи на лавках Старбаксу, бо не знайшли зручного залу очікування. Собачка сиділа в торбі і на руках, давали воду і палички Педігрі. Вигуляла вночі на парковці, знайшли травку. О 7.00 аеропорт ожив і ми потроху прокинулись. Випили капучіно, каву, пригостились круасанами. Зробили приємні покупки в Кіко і вирушили на пошуки реєстрації, на 2му поверсі. Нам вказали напрямок і ми встали в чергу - це зайняло більше години. Собаку знов достала з сумки, сумку на стрічку. Рейс на Калгарі затримали на 40 хвилин. Після реєстрації ми були в більш комфортних умовах - фуд-кори, магазини. Знайшли свій гейт і вже залишалось 2 години до вильоту. При посадці на літак на собаку увагу не звернули, але у старшої помітили, що загран прострочений, я вказала на те що вони подовжені і нас пропустили, побажавши насолоджуватись життям. В довгому перельоті КЛМ смачно нагодували, розносили напої і спиртне. Собака знову буда під сидінням - на це мені звернули увагу. На 10 хвилин я її доставала з торби, прикривши пледом, напоїла водою, їсти вона не схотіла. Виходите з літака, довгий коридор, автомати в які вписуєте дані, там буде кілька питань, приготуйте перекладач в офлайн, відбитки пальців, видається номерок, далі черга до віконечка, дивляться ArriveCAN (до речі в ньому я все ж таки щось не доробила і офіцер підключив мені Wi-Fi і щось понаписував) там можно спитати Wi-fi, далі на вихід і офіцери покажуть на ліво в коридор - там даєте листок з номером і паспорти і просять чекати. В нас це зайняло трохи більше години. Обов’язково перевірити написи внизу зліва CUAET! Собаку сказали зареєструвати на сайті, уваги на неї не звертали. Це все!

1 Reply Last reply
    0
  • t344230349T Offline
    t344230349T Offline
    Nina Skorokhod
    wrote on last edited by

Друзі! Чи є тут хтось хто може мені кошеня з України привезти? Чи можна до Польші переправити. Напишіть у Пп, будь-ласка

1 Reply Last reply
    0
  • t5494866500T Offline
    t5494866500T Offline
    Yevheniia Dovhan
    wrote on last edited by

Доброго вечора. Підкажіть будь ласка чи реально взяти справку, що собака потребує емоційної підтримки, щоб він міг летіти в салоні, якщо його вага 13-15кг..? В мене щеня 10 місяців, порода Ксолоітцкуінтлі, але на вигляд він не щеня. А я навіть не уявляю, як він та я окремо, дуже переймаюся цим питанням.

1 Reply Last reply
    0
  • t436052290T Offline
    t436052290T Offline
    Ira
    wrote on last edited by

зависит от авиакомпании, тут вроде писали, что air transat можно оформить, у остальных авиаперевозчиков с Европы нет такой опции

1 Reply Last reply
    0
  • t991759048T Offline
    t991759048T Offline
    Anya
    wrote on last edited by

Это вы должны требовать эмоциональную поддержку, такую справку выдаст врач для вас , не для собаки

1 Reply Last reply
    0
  • t374793103T Offline
    t374793103T Offline
    Анна Мороз
    wrote on last edited by

Так, реально, але потрібно буде викупити додаткове місце в салоні для собаки. Компанія Air Transat.

1 Reply Last reply
    0
  • t1126876194T Offline
    t1126876194T Offline
    Елена
    wrote on last edited by

С авиакомпанией? Договорилась за полтора месяца

1 Reply Last reply
    0
  • t1077507526T Offline
    t1077507526T Offline
    Elena Trigub
    wrote on last edited by

Всім гарного часу доби! Підскажіть за скільки годин до вильоту потрібно зробити сертифікат на Гагаріна 15 Варшава. Зазделегіть дякую за зворотній зв'язок!)

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags