Pets to Canada
-
Не знаю, я помню что даже зайти в торговый центр к банкомату истерику подымали, я с охранниками ругалась постоянно...я де даже не иду в зону где продукты и супермаркеты, если им так мешают собаки из-за якобы грязи, то почему вход не в бахилах...
А в эпицентр мне как-то надо было срочно сифон, а я бвла рядом с таксой....нет ни в какую!
Не знаю....я после Запорожья жила в Ужгороде почти год...и вот по родному городу до сих пор не скучаю. Очень токсичным для меня он был. Но надеюсь уцелеет, ведь там моя вся родня.(((
-
Багато чого залежить від людей. Якось я написала в АТБ. Там охоронець просто чіплявся аж всерався щоб з собакою ніні. То головна менеджера потім дзвонила вибачилася як скажена ,бо там навіть на камерах було видно його поведінку. В апетки в 99% ми заходимо разом. В Варус на руках. Сільпо також. Є магазини де навіть персонал грається з собачкою та дозволяють бути на підлозі. Є пет френдлі кафешки, і т. п. А придурків всюди вистачає. Додам ще: з собачкою не можна, а з дитиною яка заїхала на велосипеді і б'є бутилки можна.
-
У меня девушка из Запорожья, во Львов переехала 4 года назад для учебы. Возвращаться не планирует и не скучает, только по родителям, но они живут грубо говоря возле ЗП, в Кушугуме. Бывшая жена во Львове с таксой вроде тоже ходила во многие места без проблем
-
Земляки всюди:) ось іще згадала. Ми навіть ходимо в перукарню разом. Працівниці дуже лояльні, сприймають з розумінням, бо в мене така пані французька, що жодного разу не залишалась без мене, тому дуже нервує. Мене підстригали, а вона сиділа на руках. Тож, висновок один - є люди, і є всі решта 😂😂
-
Во Львове у нас была пересалка часа три...поехали в город...декабрь снег мороз, нас не пустили во Львовкие Круасаны, даже возле двери столик занять...сказали "с тваринами не можна"
Я кстати очень хорошо говорю по-украински если что...
Ну это было последнее заведение в Украине перед вокзалом и окончательным выездом.
Может быть я предвзята, но для меня родина осталась без знака пет френдли.
В Польше с этим конечно не сравнить, в любой галереи смотр собак можно устраивать, мой любимый случай это королевский пудель, как из мультика прям, в оптике с хозяевами очки выбирал и лаял если не нравятся)))))
-
в салон ніби вже нема на жовтень ..таке тут писали...в багаж не пам'ятаю. Ще залежно звідки ви летите. Але пробуйте...Я купувала квитки ще в липні на жовтень ( лот ). А от квитки всередині Канади брала в п'ятницю ( місяць до вильоту WestJet) і без проблем купила місця в салон для трьох хвостиків.
-
Як ви купували для тварин квитки у вест джет?
-
по телефону....але там лише англійська або французька...В лот у нас прямий рейс до Торонто.
-
Мова то не проблема. Лінія безкоштовна чи знімає кошти?
-
знімає ... одні знайомі так дзвонили, що їм зняло купа тисяч за очікування лишень 🙄 . Але я дзвонила через вайбер out . Цю версію можна поставити на тиждень безкоштовно.. Дзвонила десь о 16.00 за українським часом. Додзвонилась за кілька хвилин. Ще знаю через скайп дзвонять і інші програмки ставлять... Але мені вайбер out вийшов безкоштовно...Після дзвінка підписку зразу скасувала.
-
Ротвейлер, поки нічого, в шоці
-
У нас клетка больше чем 7, для овчарки. Тот же рейс будет, по тел сказали, что все ок...теперь переживаю
-
А вы оплачивали уже перед вылетом на кассе лот или предварительно по телефону?
-
На сайті при купівлі квітків, з оплатою все було добре. Вони сказали, що клітка не влізе в літак, бо рейс Варшава-Франкфурт літають не великі літаки
-
Нам сказали, что они летают разные вроде , иногда больше самолёты летают, не каждый день. Ну вообще ужас...а как они тогда деньги сняли с вас, почему они сразу не сказали, что по размеру не подходит.((
-
Ми теж по телефону коли розмовляли нам сказали, що все ок, а на чекіні з лінійкою и 4 см виявились принциповими
-
Блииин,ну это вообще(( спасибо , что написали...теперь будем все перепроверять
-
Вони сказали, що це ми не уважно подивитись розміри клітки, максимальна висота 71, а у нас 75
-
У нас вообще как вагон, бо нам 7ка была маленькая. По тел сказали им размеры все и они сказали ок. Это оч странно и стремно
-
В Торонто всегда большие летят, нам надо до Франкфурта и прямой потом до Галифакса.