Pets to Canada
-
Отлично, я в целом помню, что вы давно готовитесь и ко многому готовы.
Повторю, я не столько вам лично ответила, сколько для тех кто будет по поиску с таким же вопросом
-
Благодарю
-
🇪🇺Міжнародна фінансова допомога Україні🇺🇦
🏛Від організацій:Червоний Хрест,ООН,Карітас,ЮНІСЕФ,NRC.
🇺🇦Українці,які постраждали від війни, отримують допомогу від держави, благодійних організацій та партнерів нашої країни❗️
📃Докладніше: @WorldDopomoga_Bot
-
а ви перед виїздом не робили ніякого огляду в лікаря, типу проглистовка і так далі? Бо пам'ятаю, що ніби довідки ф1 так і не брали . Напишете, що Вам там скажуть завтра)). Бо голова обертом 😃.
-
Доброго дня, хтось летів в салоні літака з 2 котами чи це можливо взагалі?
-
Нет, не делала осмотр. Проглистовку планирую делать на Гагарина, поэтому тоже ее не делала, чтоб не повторять через три дня. Было при пересечении границы: паспорт, чип, вакцина, титры. На титры даже не смотрели На границе дали разрешение на перемещение животного , остался хелс сертификат
-
ясненько, тоді я буду пересікати кордон за 48 годин до вильоту..щоб без оцих всіх приколів 😅. Удачі!
-
Напишіть, будь-ласка, як вас завтра приймуть на Гагаріна. Буду дуже вдячна😊 Успіхів вам там!
-
Скаджіть будь ласка, години роботи ветклініки в Варшаві Гагаріна 15 та 5
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, по поводу справки за 48 часов до вылета. Вылетаем 29 октября рейс Ираклион - Париж, а потом 31 октября Париж - Монреаль. Летим с кошечкой. Сколько действительна эта справка? Если возьмём тут 27-28 октября, годится она для второго рейса?( в Монреаль уже) Очень волнует этот вопрос. Заранее спасибо.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, кто жил в Варшаве с собакой, может остались контакты где можно арендовать жилье.