Pets to Canada
-
Нет, не требуется
-
Да, 2 дня как в Канаде. Я ни в одном из аэропортов ветеринара в глаза не видела. Но мы летели чисто циганским табором - двое взрослых, двое детей и мама 74 года с палочкой, нас продвигали вперёд везде как могли
-
У меня кот 40 см стоя и 50 сидя, а по весу я его ухудела за лето более менее по нормам в салон. Мягкая переноска Trixie maxima 54×32×33, ни во что меньшее он не влазит, в этой тоже стоять не может. И буду брать запасную переноску по нормам авиакомпании, если вдруг домахаются и как-то его туда засовывать если что🤷♀
-
У меня не спрашивали породу
-
Гарне питання. У мене кавказька вівчарка, не дивлячись на те що він вже як телятко і важить 50 кг, він ще цуценятко дурко. Тож, коли бачить інших тварин, зараз то є великою проблемою...може рознести ту переноску або потягти за собою хазяїна якщо візьме гарний розгін...його важко втримати. Команди поки знає не всі, тож щоб трішки утихомирити його агресію, я замотала отвори плівкою щоб він просто не бачив інших тварин, а в аеропорту їх ой як багато... і щоб його не провокувати. Це спрацювало. Сидів спокійно. Один раз побачив службового пса, який шукає наркотики, то всі в аеропорту дізнались що я везу великого пса, ехо було на весь термінал...
-
Ось і настав наш час летіти… відлітаємо з Парижу. Подивилися в нас тільки паспорт. Він європейського зразка, Німеччина. Не питали ні хелс сертифікат, ні титри. Я переймалась, бо в нас нічого з цього не було.