Pets to Canada
-
Я зробила пост в фейсбук, мала дуже мало надії. Так як шукати житло з двома собаками мені здавалось майже неможливим, тим паче з вовкодавом..Але мені написала волонтер, жінка, і запропонувала житло в селі, біля лісу і біля річки. Вони знали які в мене собаки, і я була просто щаслива, так як в Україні ми теж жили в селі біля лісу і річки. Хости взяли в оренду бус і причіп, зустріли нас, почепили квіткові вінки 😁 по приїзду я знайшла миски, мішок корму і кістку в морозильній камері.
-
Ми айтішники, в Україні жили в селі працювали віддалено. То і тут так будемо дай Бог. Виявилось цей будинок стояв тут ще з квітня, ніхто не хотів приїхати сюди. Стояв пустий, як люди дізнались що їде українська сім'я, повністю обставили його технікою і меблями. Сказали якщо захочемо виїхати в інше місце, всі меблі і техніка тепер наше. Я не перестаю дивуватися доброті місцевих людей...
-
Доброго дня! Розкажіть будь ласка як Ви долетіли? Як Ваш песик (більший) переніс переліт в багажному відділенні…?
Заздалегідь дякую!
-
Дякую 🙏🙏🙏
-
Добрий день скажіть будь ласка. Яку переноску для собаки вимагає компанія Lot? М'яку чи пластикову?