Pets to Canada
-
Анастасия, а какие документы затребовали на бульдожку на emotiknal support?
-
Доброго дня всім! 🤗 Хочу розказати свою історію перельоту в Канаду з собачкою авіакомпанією Air Canada. Можливо комусь допоможе ця інформація :)
Летіли прямим рейсом Париж - Монреаль 6 жовтня. Я придбала квиток собі, а потім написала в Air Canada на фейсбук, щоб додали до квитка мою собачку і надіслали підтвердження на пошту. Вони так і зробили. Сказали що оплатити квиток для собаки я маю на стійці реєстрації за 3 години до вильоту. Так все і було)) Квиток для собаки коштував 205 євро. Зареєстрували без проблем.
Стосовно документів : Так, як ми пів року до цього проживали в Парижі, то собака була зареєстрована там і мала страхування в одній із клінік. Я зателефонувала нашому лікарю в цій клініці і сказала, що лечу в Канаду, і запитала, що потрібно для цього. Він запитав дату вильоту, попросив сфотографувати паспорт з усіма щепленнями. Паспорт в мене український , ще старого зразка. Паспорт з щепленнями пройшов і лікар сказав, що якщо виліт 6 жовтня, то ми маємо прийти до нього 3 жовтня для отримання сертифікату здоров'я. Титри не потрібні, заміна паспорту не потрібна.
Ми прийшли третього , нам сказали, що треба обов'язково зробити ще одне щеплення (проти чого навіть не зрозуміло було) і сказали що завтра маємо дати таблетку проти глистів. Зробтли щеплення, видали сертифікат здоров'я і все. За все заплатила десь 60 євро (але це зі знижкою по страхуванню для українців) В аєропорту при реєстрації я показала паспорт і сертифікат, але дивились тільки паспорт і то аби як) Титрів в мене не було і паспорт старого зразка. Але ніхто за це нічого не сказав))
Подорож собака перенесла не просто, так як вона в мене дуже ніжна і ляклива. Але вже все добре, почувається чудово, звикає до життя в Монреалі 😊
Бажаю всім успішної подорожі зі своїми улюбленцями до Канади 🙏🥰😻
-
Добрый вечер,а какие документы прививки и вообще что нужно для пароды ерика?
-
Англійський кокер спанієль)
-
В багажном)
-
А поилка автоматическая или Вы просто перед полетом воды налили ?
-
Титри не потрібні,ви транзитом.А документи я в Україні зробив на митниці,але їх лише носиш і ніхто не вимагає
-
А які ви документи збирали ?
-
На якій митниці, коли кордон перетинали?
-
Я вже змучився писати. На сказ прививка,чіп і обробка від бліх.Все більше нічого не потрібно.
-
Рава руська
-
6 числа
-
Дякую
-
Дякую
-
Прошу
-
Не зрозуміла (Рава руська(це що