Pets to Canada
-
в неї немає строку, іншого він дати не може, як би я його не благала😂😂
-
Судячи із статті, то похід на Гагаріна за додатковим "папірцем" не є обов'язковим взагалі.
-
завтра буде видно, мій кіт вже, напевно, прокляв мене за цю подорож😂😂
-
Европейский сертификат - это Сертификат здоровья (Health certificate), который я обменяю на Ф1 у таможенников? Или квест продолжается?
-
походу Вам все дали на кордоні. Для чого Вам Гагаріна? На Гагаріна йдуть, коли ветеринара на кордоні немає, або хто певний час перебуває у Польщі. Я хотіла таку довідку робити в митній у місті, щоб не стояти на кордоні, але мені таку ціну озвучили, що краще почекаю на кордоні. Вам це безкоштовно поміняли так?...Мені в Україні казали 300 за сертифікат, а на кожного кота потрібно два типу. У мене їх три.
-
навпаки, отримуєте Ф1 довідку в Україні і її обмінюєте на Health certificate на таможні
-
так, це не сертифікат здоров‘я, його вже не видають у повятового, це простий дозвіл на переміщення тварини
-
та й все...А огляд ви робили тварини вдома і запис у паспорт?...
-
у мене ще є сертифікат здоров'я від приватного і запис в паспорті, що тварина здорова і проглистована..А ф1 буду теж міняти.
-
Хто володіє інформацією, на якому пункті пропуску в Україні і яким транспортом буде найменше проблем для перетину з котом?
-
Я про это и пишу. Сначала получаю Ф1, потом его обменяю на Health certificate. Просто я не встречала название Европейский сертификат. Значит, Европейский сертификат = Health certificate?
-
Одеса - Перемишль потяг
-
тут зробила і перед виїздом також
-
дякую
-
тоді удачі). Не хвилюйтеся... мені так державний розписував, що з цим сертифікатом зразу йдете на літак...але я сказала, що візьму його безкоштовно на кордоні). Напишете відгук.
-
Поїздом до Перемишля
-
там найменше перевірок буде?
-
Взагалі правильна назва на скріні, відповідно до Регламенту ЄС 577/2013
(Animal health certificate for the non-commercial movement into a Member State from a territory or third country of dogs, cats or ferrets in accordance with Аrticle 5(1) and (2) of Regulation (EU) №576/2013/ )
-
Тогда хорошо. Всё в Киеве можно сделать. Спасибо
-
так, я тепер хвилююсь щоб не будо питань щодо обробки, вона в паспорті 6.10 та 11.10😬
46785/176734