Pets to Canada
-
Тогда хорошо. Всё в Киеве можно сделать. Спасибо
-
так, я тепер хвилююсь щоб не будо питань щодо обробки, вона в паспорті 6.10 та 11.10😬
-
дійсно цей сертифікат можна в Україні отримати? Я думав, що тут отримують тільки довідку Ф1, а сам цей сертифікат тільки на пункті пропуску країни ЄС
-
по відгукам інших так, ну і я сама їхала вчора і ніхто не глянув на мого кота, а на вокзалі вет інспектор виписали всім дозвіл на виліт, титри тільки я показала
-
Его можно обменять в городе, есть таможня. Где были аэропорты. В Киеве на Волынской мне сказали, что направят к таможенникам, когда буду ехать.
-
А підкажіть ще стосовно титрів? Обов'язково їх потрібно мати для Польщі? Чи можливо не запитають і пропустять і так?
-
а коли виліт? По усім правилам ніби є кілька днів..так і державний казав...Але я дату буду ставити за 48 годин...Ну можливо за 72 проглистовка..якщо не вийде 48.... Якою авіа летите?
-
завтра летимо, ЛОТ
-
ну там треба наче не пізніше 48 годин, у нас буде між 24-48😂 але я за те кажу, що обробка через 5 днів після останньої
-
відпишіться...і у нас лот...Теж хвилююсь .. Мені ф1 хочуть швидше видати, може і так можна..бо на кордоні ж все рівно міняю, але так само хвилююсь про запис в паспорті про обробку.
-
відпишуть звісно, сподіваюсь, що все вже буде добре))
-
Напишите как у вас все прошло,что смотрели? И то,мы тоже будет лотом с Варшавы чуть позже лететь)Заранее благодарна 😇
-
хорошо)) Завтра напишу. Пока сидим в аэропорту и не можем понять как зарегистрировать кошку на рейс
-
На стойке зарегистрируют
-
А как оформить? И где это делают?
-
Удачи вам,легкой дороги😊
-
Спасибо)) а то пытаемся понять может ещё какой то вет.контроль до этого пройти надо. Справочная нифига не знает
-
2 раза летала и нигде в аэропорту не проходили ветеринара 😅
-
Шукайте в чаті по ключевим словам
-
і на кордоні вети ж праціють у суботу та неділю ?
46803/176758