Pets to Canada
-
Почему поездом не хотите до Парижа добраться?
-
На границе с Польшей у многих проверяют. У многих - нет. Тут нет смысла вести статистику. Это как попадешь. Упрощённая процедура есть, да, с июня. Но это правила пересечения границы. А Вы летите дальше. Плюс, чтобы выехать из Канады - нужны титры. Тут писали об этом. Проще один раз сделать этот анализ и забыть о нем, чем всё время переживать. И дешевле будет это сделать в Украине.
-
На самом деле варианта два:
- Вы ответственно подходите к перевозке своего животного, готовите все необходимые документы и со спокойной душой летите. Потому что несете ответственность за того, кого приручили. Делаете все возможное для сокращения рисков сейчас и в будущем.
- Ищите лазейки при которых можно не делать тот или иной документ, с надеждой а вдруг прокатит, война же, нет денег, нет времени, не умею нести ответственность и не делаете полный пакет документов.
-
У вас тварина в салоні має летіти?
-
Тоді неясно, чому ЛОТ вам відмовляє. ЛОТ перевозить тварин. Тварин не беруть лоукостери типу Райянейр або Віззейр. Навіть не знаю, що вам порадити.
-
раянєйр не бере тварин
-
Вони ніколи не брали тварин. Вам треба було цікавитися перед тим, як купити квитки. Тепер - просто не знаю, як правильно поступити. Хіба що здавати квитки і купувати інші, у нормальної авіакомпанії
-
Питання не дивне. Але відповідь, я думаю, може дати лише авіакомпанія, яка з Парижу має вас везти до Монреаля, телефонуйте їм, пояснюйте ситуацію і запитайте, чи вона вас посадять в літак в Парижі.
-
ну як на нього можна відповісти не бачачи вашого квитка? тут же не провидці сидять. Зазвичай, якщо є рейс лоукоста, квитки різні
-
Я би питав думку авіакомпанії, а не людини з фейсбука
-
У вас один квиток на весь переліт (варшава-монреаль), чи два різні (варшава-париж, париж-монреаль)?
-
надати допомогу, не знаючі чітких даних, нажаль неможливо. Зазвичай, лоукости продають перельоти тільки різними квитками, але що бути впевненими вам треба звернутись до агенції чи авіакомпанії де ви купували.