Pets to Canada
-
Вони ніколи не брали тварин. Вам треба було цікавитися перед тим, як купити квитки. Тепер - просто не знаю, як правильно поступити. Хіба що здавати квитки і купувати інші, у нормальної авіакомпанії
-
Питання не дивне. Але відповідь, я думаю, може дати лише авіакомпанія, яка з Парижу має вас везти до Монреаля, телефонуйте їм, пояснюйте ситуацію і запитайте, чи вона вас посадять в літак в Парижі.
-
ну як на нього можна відповісти не бачачи вашого квитка? тут же не провидці сидять. Зазвичай, якщо є рейс лоукоста, квитки різні
-
Я би питав думку авіакомпанії, а не людини з фейсбука
-
У вас один квиток на весь переліт (варшава-монреаль), чи два різні (варшава-париж, париж-монреаль)?
-
надати допомогу, не знаючі чітких даних, нажаль неможливо. Зазвичай, лоукости продають перельоти тільки різними квитками, але що бути впевненими вам треба звернутись до агенції чи авіакомпанії де ви купували.
-
Добрый день! Вопрос есть тут кто-то, кто летел с Израиля еир канада прямой с кошками. Проверяли ли в Израильском аэропорту размер переноски и какие документы просили предьявить? Вроде все собрано и знаем но такое ощущение что что то упустили. Благодарю!
-
Я дивлюся, що ви литете моїм рейсом. Я летіла з Парижу до Монреаль, потім через 6 годин до Калгарі. На цих двох рейсах була одна компанія - AirTransat. Мене зареєстрували на всі рейси одразу з початку. У вас з Польші до Парижу інша компанія. Спробуйте зв’язатись саме з цими компаніями і зьясувати. Є невеликий шанс, що ви зможете зареєструватись в Парижі на рейс. Але це питання має буде адресовано до авіакомпаній!