Pets to Canada
-
Я не в Польщі...але якраз читала різні історії від людей стосовно Гагаріна...і взагалі...В Україні те саме. Десь зараз дають довідку ф1 без титрів і карантину, а десь ні...В моєму місті чудо ветеринар...Буду брати напевно в сусідньому... Набиває собі ціну.
-
Рава-русская. Ехали автобусом
-
Нам выслали в итоге что у них ограничение по этой породе Хотя в таком случае как они предварительно сделали нам бронь и позволили выкупить места ! Завтра ждем от них разъяснения и будет требовать вернуть кошке место . У нас документ есть подтверждения брони с их разрешением 🤷♀️ В итоге через пару дней нам аннулировали Ждём завтра ,и дальше будет решать .
-
Мне вообще кажется, что если бы я не спросила кому кота показывать, они бы и не заметили его
-
Всім добрий вечір! Підкажіть будь ласка, які документи повинні бути у кота при імміграції у Канаду? Окрім паспорту європейського зразка і сертифікату від сказу. Чи треба ще справка на антитіла чи ще щось? Чула про якийсь документ, зроблений не пізніше 3х днів до в’їзду у Канаду 🙉😃 Буду дуже вдячна, якщо хтось розкаже детально 😇🙏🏻
-
Справка о здоровье за 48 часов до самолета
-
inspection.canada.ca/importing-food-plants-or-animals/pets/eng/1326600389775/1326600500578 тут информация с их официального сайта
-
Дякую за інфо! Вона робиться у будь-якій ветклініці? Тобто, стандартна, чи треба пояснювати, що саме для Канади? Якщо знаєте)
-
Дякую дуже!
-
Залежить звідки їдете ще..З України одні документи ( довідка ф1, обробка тварин за 48 годин до вильоту, бажано титри...якщо є час їх робити..зараз до титрів трохи спростили умови, але не всі щасливо їдуть без них. ...а з ЄС трохи інші умови...
-
З Польщі. Про Польщу не знаєте раптово?
-
якщо у Варшаві, то йдете на Гагаріна 5 та 15. Якщо є паспорт єс, то все простіше
-
Дякую дуже за корисну інформацію! То є ветклініки там, вірно?
-
так ) Бо зараз трішки поміняли правила... ніби хватає лише огляду...Але я не у Варшаві)))
-
Зрозуміла Вас) дякую дуже!!! ❤️🫶🏼
-
Я не понимаю что это за новый прикол о паспорте "европейского образца"
Либо у вас европейский паспорт либо украинский... Без всяких образцов.
А то книжки здоровья тоже многие скоро начнут считать за паспорт...
-
Ми так збираємось летіти 17.10. Білети на собаку сьогодні забронювали і одразу розрахувались. Дуже хвилює питання чи пустять нас з паспортом українським? Титри є і вет. лікар не поміняв нам паспорт на європейський😔Може хтось стикався з такою ситуацією, то напишіть мені будь ласка🙏