Pets to Canada
-
Так
-
та ви думаєте мені ця 38 сторінка потрібна 😱 і я собі шукаю лишніх проблем.. Я в Україні і це мені державник так сказав. Я хотіла взяти довідку ф1 для виїзду. Поки є час, то написала сюди. .Чи ще в когось вона заповнена. Звіряю інформацію. Прийдеться їхати в інше місто
-
гвалтують мозок нам державні ветеринари, а не жінка, яка для мене взнала інформацію 😡і якщо ви вже виїхали, то будь ласка не корчіть з себе самого розумного. У мене виникла проблема...мені тут відписали про цю сторінку..Тепер я можу дзвонити до державника і нажимати, хай дає довідку. А ні...то прийдеться їхати в інше місто. .. Але у мене операція термінова перед вильотом і їздити немає змоги
-
я не знаю..що він вживає)))) на лиці писалась неймовірна лють, що всі ходять до приватного).. але цю довідку треба в державній взяти. Бачу люди і без неї їхали ..але не хочу ризикувати ..У нас буде багато речей і три кішки...Зараз вже знов більше вимагають документів.
-
Никогда не понимала таких людей , никто ж его не заставлял работать в гос больнице 🤦🏼♀️ Хуже людей которые ненавидят свою работу - нет ничего 🤦🏼♀️ Нет чтобы наладить свою жизнь и работать в приватной клинике ( раз так плюётся ) , нужно людям нервы трепать 🤬
-
Всем доброе утро кто в Европе! Подскажите пожалуйста, у нас следующая ситуация. У нас куплены билеты 🎟 с Парижа в Галифакс на 19.10.22 ,а также забронировано и оплачено место для собаки более 30 кг ( доберман). Но у нас нет вклейки визы в паспорт, есть письмо разрешение на въезд на эл. почту (foil-less). К сожалению возможность перевозки собаки такого размера есть только из Парижа, но эта страна не попадает в список стран с которых мы можем лететь по этой визе. Возможно кто-то кто летит из Парижа в эту дату. Думаем с супругой купить билеты из Франкфурта на 18-е, собаку встретим 19-го. Мы готовы оплатить сколько скажите, собаку вам привезут в аэропорт (документы все есть).
-
щоб працювати приватно . треба напевно ще щось і вміти (.. А він хіба ядом пирскає... У нашого приватника кожен день забитий клієнтами, а ще він допомагає волонтерам з бездомними тваринами. А цим мала би займатись державна установа (...
-
Добрый день!кто-то покупал клетки Feria от Savic?
-
Куда вы ездили с животным без титров и карантина?