Pets to Canada
-
по телефону або viber out ....
-
Доброго вечора. Хто недавно перетинав кордон Польщі, титри вимагають? Титри є, але ще не пройшло 3 міс
-
Я ось 10 хвилин тому перетнула в Краковці. У мене паспорт з вакциною,обробка,чіп,титри,міжнародний сертифікат (Ф1 обміняла в Києві на митниці). Спочатку митник спитав,які є документи на собаку,я всі і віддала. Потім він мені їх повернув і направив до ветеринара.Вона дивилась на титри,сертифікат і паспорт,звіряла прізвище власника в паспорті собаки з моїм (в собакиному я себе через слеш дописала поруч з чоловіком,бо саме чоловік власник🤪) Потім попросили привести собаку і відсканували чіп. Я ще заповнила якусь заяву,щось там про некомерційне транзитне перевезення через Польщу і кінцева країна Канада. Загалом все зайняло хвилин 20. Але всі документи дивились прискіпливо: і дату вакцинації,і дату чіпа,і породу))) І ще спитали,в якому місті ми робили вакцину і чіп,а у нас вони різні. Довелось ще розповідати про це. Ветеринар мені дуже сподобалась,привітна і весела.А ось митник не дуже🤭 А українські митники взагалі навіть не бачили собаку (немаленький лабрадор у клітці),тому що і двері буса не відчиняли)))
-
Дякую за відповідь. Але з вашого досвіду незрозуміло чи потребують вони титри або чи завернуть з титрами яким ще нема 3 міс. Я в тому сенсі що б було якщо б титри були ще не дійсні
-
Паспорт, чіп, вакцинація є, титри також але картин не пройшов
-
Місяць назад здавали
-
Да ось і переймаюсь. Говорили тут раніше, що пропускали і без титрів і з такими титрами як у мене. Цікава саме зараз ситуація. Зараз з'явилася можливість поїхати у відрядження , сразу б завіз до дружини собаку у Польщу, щоб потім не тягнути все разом.
-
-
...у меня Вайбер аут на номер 0080066992222 пишет неверный но́мер, добавьте код страны🥲шо за...
-
Да розумію, просто у відрядження зараз відправляють а не через 2 міс((. Дякую
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, нужны ли сейчас титры для ввоза животного в Канаду ?
-
Подскажите пожалуйста кто делал паспорт собаке в Варшаве перед вылетом? Если я приду за двое суток до вылета, чтоб мне одновременно выдали паспорт и сделали осмотр, дали документ для вылета, это норм? Или паспорт лучше заранее сделать? PS: прививка от бешенства и чип уже сделаны здесь
-
Ещё вопрос, подскажите пожалуйста летел ли кто-нибудь с такой сумкой-переноской? А тот купила, но мне кажется большой((( Примять можно только с одной стороны
-
Всем привет. Расскажу своё путешествие с собакой. С Барселоны в Торонто. Прямой рейс , перелёт 9 часов, собака в мягкой переноске. Всю дорогу наш Йорк сидел под сидением спокойно. Взяли только справку о здоровье, просили в справку написать что обработан от блох и глистов. Все прививки были проставлены, при посадке если бы не дала документы на собаку никто и не просил. По прилету показали справку о здоровье ее проверили в течении 2 минут и показали на выход. Никакой налог не просили.
-
В чем суть вопроса...ищите рейсы как угодно. Мы же подбираем не по критерию дешевизны...
-
Здравствуйте. Можете подсказать какая переноска у Вас?