Pets to Canada
-
Не за что:)😊
-
Вы случайно не с Польши летите?
-
Возможно кто-то пересекал границу Молдавии с котом, какие документы проверяли?
-
А далее, когда ехали в ЕС? Или вы с Кишинева летели?
-
Нет, из Вены:)
-
Если будет возможность, то напишите мне пожалуйста))🌹
-
в мене була важка дорога в Чехію на почтаку березня і киця не ходила в туалет 5 днів. Ветеринар порекомендува нагодувати звичайною сардиною в маслі. Наступного дня все вийшло
-
Я заказала эту.Надеюсь,что подойдёт
-
Привіт всім! Дуже потрібна допомога! Потрібно собачку, породи міні такса, з Києва перевезти до Канади, по можливості до Вінніпега. Може є хтось готовий привезти до Торонто. Винагорода 500 доларів. За переліт собаки так само буде сплачено. Відгукніться хто зможе! Прошу звертатися до особистих повідомлень. Заздалегідь дуже дякую за увагу!
-
Так тут же все со своими питомцами, но наверняка в большой группе найдутся желающие и могущие.
-
Підкажіть, хто вже з котиками в Канаді, який сухий корм є в наявності? Ми на Йозері (якщо його немає), переживаю щоб завчасно перевести може на інший. Дякую
-
я купувала одразу квитки і на людей і на тварин у WestJet.. Нічого не бронювала попередньо...Але промоніторила ціни... Бо мені по телефону пропонували дорожчі квитки...я сказала, що бачила дешевші...І мені їх запропонували... Саме той рейс, що я дивилась.
-
Тут такое дело...у вестджета нет возможности брони без оплаты...
И кстати прикола ради... мне предложили наоборот, начина с самых дешёвых былетов, но я выбрала те, что по правилам возвратные и перевыпускаемые если что.
Наверное из-за ужасов бывшей работы.
Увы багажа в этих билетах вдвое больше чем у нас есть.
Зато места можно выбрать.
-
ну я не дойшла до броні 😂 вирішила зразу дзвонити і питати за тварин... Білети в лот ми брали ці, що можна міняти дату, ну і в лот бронювала, а от у WestJet мені вже не потрібна зміна рейсу, головне щоб був ).... тим більше, що до Торонто прилітаємо 31, а 1 го вже WestJet....Встигаємо полюбе )...А за місця доречі нас хлопчина теж питав) і сам дав квитки рядом...
-
Меня смущает что это Схипхол...там вечно жоав с очередями, но мы в теории прибудем к полуночи, а вылет в в 14 дня...буду ночевать прям там, чтобы наверняка)))
О кстати....там небось масочный режим до сих пор, кто в курсе?