Pets to Canada
-
Ну я про офіційний сайт... Тому, коли летів сам, готував всі документи відповідно всіх вимог, а за сертифікат вважав міжнародний паспорт
-
Щиро дякую!!
-
Спасибо, прочитала, то есть вы тоже брали отдельно сериификат о здоровье?
-
Я ж кинув лінк - там вся історія перельоту - від підготовки до приземлення
-
Спасибо что поделились вашим опытом
-
Доброго дня хто підкаже де у Берліні беруть довідку що тварина здорова?Дякую за допомогу.
-
Хто підкаже у Варшаві де можна взяти довідку для вильтоту?.усі щеплення паспорт чіп маємо
-
Кому потрібна допомога з WestJet - пишіть
-
Гагаріна 15, прлистайте вверх там багато разів цю вулицю вказували. Я ходила , брала довідку.
-
Дякую.тільки найшла цю групу тому написала
-
Это титры?
-
Добрий день! Робила котові щеплення від сказу 7-8 місяців тому. Чи варто робити вакцину по новому, щоб зробити титри?
Хтось мав діло з такою ситуацією? Дякую!
-
Добрый день,титры делаются только на собак или на котов тоже?
-
Я делала титры коту с шагом в 7 месяцев от прививки. Вет сказал что норм., т.к. у кота ежегодная плановая вакцинация в наличии, а не одна прививка. Титры пришли ок.
-
Супер, дякую Вам за відповідь!
-
Роблю титри котові, тому що в нього укр. паспорт і так, для підстраховки
-
Я вишче писав вже сдавал на 11місяці у собаки та 30діб у кішки. Результат однаковий.
-
Дякую!
-
Кто уже вылетал ЛОТ с собакой, напишите пожалуйста какие точно доки необходимы. Естественно паспрт, чип, титры. А вот международный сертификат тот, что выдают на укр границе? Или нужно закладывать еще пару дней в Польше, чтобы брать польскую справку??
-
Я сьогодні буду, ввечері зможу розказати деталі, але так то роблю всі абсолютно документи
48562/176998