Pets to Canada
-
Добрий день! Робила котові щеплення від сказу 7-8 місяців тому. Чи варто робити вакцину по новому, щоб зробити титри?
Хтось мав діло з такою ситуацією? Дякую!
-
Добрый день,титры делаются только на собак или на котов тоже?
-
Я делала титры коту с шагом в 7 месяцев от прививки. Вет сказал что норм., т.к. у кота ежегодная плановая вакцинация в наличии, а не одна прививка. Титры пришли ок.
-
Супер, дякую Вам за відповідь!
-
Роблю титри котові, тому що в нього укр. паспорт і так, для підстраховки
-
Я вишче писав вже сдавал на 11місяці у собаки та 30діб у кішки. Результат однаковий.
-
Дякую!
-
Кто уже вылетал ЛОТ с собакой, напишите пожалуйста какие точно доки необходимы. Естественно паспрт, чип, титры. А вот международный сертификат тот, что выдают на укр границе? Или нужно закладывать еще пару дней в Польше, чтобы брать польскую справку??
-
Я сьогодні буду, ввечері зможу розказати деталі, але так то роблю всі абсолютно документи
-
Цікавить чи обов'язково робити ще довідку у Польші? Якшо переїзд з України і наступного дня виліт, то як це встигти
-
Привітик) Якщо переніска на 5 см довгіша і на 5 см по висоті більша, чи будуть проблеми в аєропорту? 😁
-
Нигде не взвешивали.
-
Ну якби по законодавству все треба зробити, але по факту всі пишуть, що мало хто що перевіряє, я в неділю вчора зїздив з тваринами на гагаріна 5 і зробив сертифікати огляду тварин, що з ними все добре, сьогодні зранку з 8:00 на гагаріна 15 чекаю дозвіл на виїзд для тварин
-
Я більш ніж впевнений що ці документи там нікому не потрібні, але це страхування від форс-мажорних ситуацій
-
Бо я вчора писав офіційний запит в лот і мені відповіли
-
Ось питання яке я задавав
-
Тобто ніякий дозвіл з Польщі але. Не питають?
-
Я ввечері точно скажу як у мене буде
-
Просто тут пиння в тому чим не підходить той сертифікат, що видають на українському кордоні. Якщо людина прямує одразу з України в аеропорт.. в катакомб кейсі навіть ніколи брати польські довідки )
-
Я не знаю, по суті кругом всі довідки роблять на основі паспорту тварин і даних звідти, навіщо всі ці папірці додаткові
48573/176998