Pets to Canada
-
Добрий день. Можливо хтось має інформацію щодо фірм ,які займаються перевезенням домашніх тварин (необхідно зі Львова до Торонто перевезти котика). Дякую, всім гарного дня .
-
На сайте AirCanada є телефон броні
-
Спасибо большое)
-
Здравствуйте, лечу с котом с Турции в Канаду, подскажите какие документы нужно подготовить и прививки сделать?
-
A new company is ready to expand job opportunity available $40/hr dm for more details if interested
-
У меня почти такая же ситуация. Ветеринар на Волынской (госклиника!) сказала, что в таком случае лучше брать справку и сертификат в Варшаве. Можно на Гагарина 5 и 15
-
Краще це зробіть у Варшаві. Мамі краще виїхати заздалегідь щоб встигнути
-
Доброго дня. Щось я заплуталась.. Якщо я їду з України в Польщу і звідти лечу в Канаду, то довідка Ф1 і сертифікат не потрібні для перетину кордону Україна-Польща, а ці довідки взяти у Варшаві перед вильотом, правильно?
-
Я в такій ситуації не була, ми робили все у ЄС. Але читала, що на кордоні Польші вони розуміюче ставляться до українців з тваринками, та можуть закрити очі . Але для свого спокою це можна зробити у Ужгороді наприклад
-
Дякую за відповідь
-
Дуже дякую за відповідь🤗
-
На Гагаріна 15 - це дозвіл на виліт. він в Україні не робиться
-
якщо їхати з України не через Польщу? може, можна все-таки в Україні зробити дозвіл на виїзд для собачки?
-
Підкажіть будь ласка, а якими мовами спілкуються оператори aircanada? Чи тільки англ і франц ,чи є россійська чи уараїнська?
-
Я знаю в Перемишле есть ветеринар
-
Говорят на английском. Ждать связи с оператором от 30 минут до 2х часов. Приготовьте карточку для оплаты, оператор спросит номер и код на обратной стороне. Это нормально. Я так платила за кота в салоне самолёта.
-
А бумаги которые за 48 часов до вылета делали в Амстердаме?
-
Дякую
-
Добрый день !Александра, подскажите пожалуйста West Jet мопсиков перевозит?если он весит 15 кг нам только в багаж его сдавать?на сайте авиакомпании нашла размеры мягкой переноски в салон,но нет ограничения по весу
-
вы еще по породе не забудьте уточнить - мопс же относится к брахицефалам? и лучше звонить в саму авиакомпанию, а не здесь спрашивать. точнее, чем авиакомпания- вам никто не скажет
50166/175672