Pets to Canada
-
так - два ))
-
ну )) ми купували до 1 жовтня. і летимо різними рейсами, тому що в багаж - тільки одна собака
-
ні , ми сразу бронювали . разом зі своїми квитками
-
Доброго дня. Не можу знайти інформацію про термін дії паспортів при посадці на літак . Пишуть що якщо паспорту залишилось 6 місяців до кінцевого терміну,то вже на літак не пускають. Проблема в тому що у дітей до кінця дії паспортів залишається 8 місяців. Візи вже вклеїли. Летіти плануємо у січні.
-
Питання трохи не по темі. Але підіть у посольство, там повинні подовжити термін дії закордонного паспорту.
-
Дякую. переймаюсь дуже. заспокійливе треба мені )
-
⚡️Строк дії закордонного паспорта можна продовжити на 5 років: Кабмін вніс зміни
📘Строк дії паспорта для виїзду за кордон продовжується на п’ять років з дати подання заяви про продовження строку.
📌Внесення до паспорта для виїзду за кордон інформації про продовження строку його дії здійснюється безоплатно в день звернення.
«Строк дії паспорта для виїзду за кордон продовжується на п’ять років з дати подання заяви про продовження строку. У разі подання заяви про продовження строку до дати закінчення строку дії паспорта для виїзду за кордон строк його дії продовжується на п’ять років з дати, що настає за датою закінчення строку його дії»
Підписатися👉🏻 Юридичний Телеграм 🇺🇦
-
Ще напишіть в посольство України в тій країні, якій знаходитесь і запитайте.
-
На email посольства України звичайно. Або підіть у робочі часи.
-
Не волнуйтесь, я со многими ребятами общалась, кот летели с французами, все норм! Только не давайте успокоительного собакам!!! Это я вам как врач советую!
-
Дякую