Pets to Canada
-
- чип и прививка у вас, наверное, есть, прививка от бешенства должна быть валидной (если ей уже 11 месяцев, а вылетаете через месяц, например, то нужно уже сделать новую и как раз отсидеть карантин 21 день
- сходить в вет клинику и осмотреть животное, поставят в паспорт печать о том, что оно здорово + записи об обработке от паразитов. Этот осмотр должен быть в те же 48 часов, в которые Вы готовы сходить за сертификатом о здоровье
- сертификат о здоровье в Польше действует 10 дней, поэтому после вет клиники на основе того осмотра можно сходить и получить его в Powiatowy Inspektorat Weterynarii
В этом же сертификате данные о прививке, но в Канаде ЕС паспорт с прививкой тоже сгодится. Сам сертификат скорее для вылета нужен
-
Добрый день! Подскажите кто летел air Canada, собака в багажном. Нужен ли international health certificate за 48 часов до вылета? а то я записалась к ветеринару(Швейцария), на меня смотрят круглыми глазами и говорят у вас документы в порядке вам не нужен этот сертификат 🙃 Звонили в air сказали только за rabbis. Боюсь чтоб в аэропорту сюрприза не было
-
Доброго дня! Ми з лабрадором маємо теж летіти з Торонто до Вініпегу. Дзвонили на гарячу лінію коли реєструвались на рейс - сказали що паспорта з вакцинацією і чіпуванням має бути достатньо. Летимо 9го червня, якщо раптом раніше ніж Ви - будемо писати сюди як та що пройшло:) Плануємо питати в Німеччині за ту справку про здоров'я, але ще не питали
-
Доброго дня!скажіть будь ласка ,переноску ви самі купуєте для лабрика?Якщо так підкажіть де) У мене теж лабрадор, зараз вивчаю інформацію як його перевезти. Дякую
-
Блін... Читаю та в шоці від цін. Мої двоє собань разом важать сто кг, лабрадор та дворянка, мішана алабайка з лабром. Мені треба тільки на їх вивіз гарувати в Польщі зо три місяці (... Ну, значить буду гарувати, що зробиш?
-
Я покупала переноску в Польше - намного дешевле вышло чем в Украине. Для золотистого ретривера на 33 кг брала 6 размер
-
Ой, якщо чесно довго не могли визначитись і знайти щоб була достатньо велика бо дорога довга, хочеться щоб їй комфортно було. Знайшли на Амазоні Trixie Skudo IATA 7 окремо дозамовили колеса та пелюшки (бо зараз в Німеччині і амазон то найшвидший варіант як на мене). Але ми ще чекаємо поки доставлять, то може фото кину після і заміри клітки Лінки прикріпляю www.amazon.de/-/en/gp/product/B01F8NHQ82/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 www.amazon.de/-/en/gp/product/B000LOWREC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s01?ie=UTF8&psc=1