Pets to Canada
-
я в п'ятницю буду на кордоні . а лечу в неділю. Дуже переймаюся, що не зможу взяти всі довідки (
-
У багаж можна..Я навіть лаки для волосся сухі і рідкі возила…та різні прибамбаси для волосся
-
Спасибо большое❤️ удачного перелета!
-
От ія не змогла (…Але перестрахувалася приватним….Сама роздруковувала цей іата….Сьогодні на чекіні дивились дві людини…Надіюсь завтра нічого не зміниться…ф1 теж є…на неї не дуже дивляться чомусььь.
-
поділитись, будь ласка, що Ви роздрукували
-
Зараз Вам скину..Ще ми вчора заїжджали до приватного у Польщі, то він дивився на цей сертифікат і казав піде
-
дякую. гарної подорожі. )).
-
Может кто то знает , что делать когда нет ф1? На словацкой границе не спрашивали ничего при переезде..
-
питає що хоче авіа та країна вильоту
-
Планирую вылетать из Варшавы. Они требуют справку именно от польского ветеринара, или это не имеет значения ? Может кто сталкивался
-
А підккжіть пліз якими авіалініями користувались та про розмір переноски Чи перевіряють? Розміри ЛОТ дуууже не стандартні, я таку переноску навіть і не знайшла ніде в Києві
-
ну якщо Ви вписуєтеся в ліміт 48 год то не треба...але маєте мати сертифікат англійською...Це їх цікавить.. Я нині питала на чекіні...Сказали мені що не треба зранку шукати повяткового...Маю надію так і буде
-
Дуже дякую 🙏🏼
-
також провіряли вакцини і так далі ..Я брала всі документи, що маю
-
Все це э 👌🏼 Мені зі Словакії їхати 7 годин до Варшави. За 48 год маю встигнути ..
-
Подскажите пожалуйста как купить билет на кота ))) авиалинии westjet
-
И если мы задержимся на неделю в Амстердаме , нам нужно какие то справки ещё дополнительно или достаточно антител на бешенство , Ф1 и справка от ветеринара ( надеюсь верно перечислила). Подскажите пожалуйста 🙏
-
ф1 лише до перетину з України..Далі ця довідка нікому нецікава . Її мають поміняти на міжнародний сертифікат здоров'я