Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 239.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by

З приводу титрів я для себе зробила наступний висновок:

• згідно правил перевезень вони потрібні
    • враховуючи поточну ситуацію в Україні, для українців працюють спрощені правила перевезення тварин, тому дійсно без титрів Вы зможете дістатися необхідного Вам final destination. Але можливо із зобов'язанням зробити їх на місці. -На даний момент Канада не вимагає титрів
    • Титри Вам знадобляться для подальшого переміщення ( наприклад, Вы вирішите виїхати із Канади із тваринкою). Тому я роблю такий висновок: без титрів Вы зараз виїдите, з літака Вас ніхто не знімить. Проте є велика вирогідність, що Вам доведеться їх робити по прибуттю, а це значно дорожче ч ніж в Україні. Тому якщо зараз є час , то робіть зараз. Час - це здати аналізи через місяць після щеплення від сказу і потім чекати 90 днів ( для Європи) з дати забору крові на даний аналіз. Ось через такий термін ці титри будуть актуальні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by

Тому, навіть якщо ви не вкладаєтесь зараз в 90 днів, то все одно робіть їх, щоб вони у вас були - вони актальні на все життя, якщо своєчасно робити щеплення від сказу.

1 Reply Last reply
    0
  • t732006430T Offline
    t732006430T Offline
    Олеся Палатній
    wrote on last edited by

Дякую за відповідь!

1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by

Це мої думки з цього приводу, а не теоретична частина з підручника!:) Тому ч вирішувати Вам!:)

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Permin
    wrote on last edited by

Доброго времени суток! Кто планирует лететь в Нью Брансуик с Европы желательно с Польши (Варшава), готовы частично компенсировать затраты на билет, встретить в аэропорту Торонто а лучше Монреаль, отвезти в провинцию NB в любой город, можем оказать помощь во всем что знаем по документам, адаптации и т.д. Но нам нужно прикрепить к вашему билету нашу собаку 12 летнюю доберманшу, которая будет лететь в багажном отсеке в боксе, все документы и оплаченный билет будет. Вам привезут ее в аэропорт и помогут сдать ее в багаж. А вы только ее заберете по прилету в боксе и выкатите за зону контроля, а мы вас встретим. Помогите это член нашей семьи. 🙏🏿

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Psych
    wrote on last edited by

Я додам лише, що в окремих випадках без титрів можуть не дати ще й дозвіл на виліт з країни і тоді знов таки - лотерея в аеропорту, в якій якщо потрапити на людину, яка не в дусі, то можна мати проблем.

1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by

Згодна, що такий ризик є, але я ще жодного такого випадку не знаю ( я всюди тільки читала, що є така вірогідність проте ще жодного разу не потрапляла на випадок, коли дійсно не вдалося комусь вилітіти через відсутність титрів. Подивимось, адже ми також будемо летіти без актуальних титрів ( у нас не має часу чекати 90 днів).

1 Reply Last reply
    0
  • t565140598T Offline
    t565140598T Offline
    Natalie Permina
    wrote on last edited by

Доброго часу доби! Хто планує летіти в Нью Брансвік з Європи бажано з Польщі (Варшава), готові частково компенсувати витрати на квиток, зустріти в аеропорту Торонто а краще за Монреаль, відвезти в провінцію NB в будь-яке місто, можемо надати допомогу у всьому, що знаємо по документах, адаптації та і т.д. Але нам потрібно прикріпити до вашого квитка нашого собаку 12-річну доберманшу, яка летітиме в багажному відсіку в боксі, всі документи та оплачений квиток буде. Вам привезуть її до аеропорту та допоможуть здати її в багаж. А ви тільки її заберете після прильоту в боксі і викотіть за зону контролю, а ми вас зустрінемо. Допоможіть це член нашої родини. 🙏🏿

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Psych
    wrote on last edited by

Я теж поки не чув, але все буває в перший раз. І ми ж розуміємо, що далеко не всі тут відписуються. А те, що не пускали на літак з тваринами - відписувались люди в інших чатах (проте нажаль не казали через що)... Краще не ризикувати. і титри без карантину - це сильно крутіше, ніж без них взагалі

1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by

Отож бо! Що краще з недоробленими, ніж взагалі без них!:) Тому я також рекомендую їх робити, навіть якщо не вкладаєтеся в карантинний термін 90 діб. З приводу, що не пускали на літак - із тих кейсів, що я знаю це або через некорректну переноску (через невідповідність переноски для салону, в обох випадках була пластикова, замість текстильної) або через відсутність отієї довідки ( а точніше ветеринара в аеропорту, на якого розраховували і який мав цю довідку видати). Тобто довідка та переноска. Я тільки такі причини поки що знаю, коли не пускали людей на літак і їм доводилось міняти рейс.

1 Reply Last reply
    0
  • t391413922T Offline
    t391413922T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by

Мой опыт перелета с кошкой породы Бенгал Первый рейс Варшава - Париж (компания Air France) В Варшаве спросили только EU паспорт (на это сделали акцент). Разрешение на выезд не спрашивали, хотя сами его и придумали. На стойке регистрации мужчина сделал вид, что он что-то понимает и разрешил проходить В самолете не разрешили доставать кошку из переноски, в остальном все было ок Париж - Монреаль летели на следующий день на компании Air Transat Спросили также EU паспорт, ничего больше не спрашивали и пропустили. Доставать из переноски можно было, даже интересовали как там котик, но злая бабка рядом сказала что у нее аллергия и попросила не доставать. Свободных мест чтобы пересесть не было… А так все супер, мы в Монреале Документы у нас особо не смотрели Титры, разрешения и тп. Не говорю, что они не нужны, но нам не понадобились

1 Reply Last reply
    0
  • t632279134T Offline
    t632279134T Offline
    Myla
    wrote on last edited by

Фото переноски для котика киньте пліз

1 Reply Last reply
    0
  • t391413922T Offline
    t391413922T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by

Ось

1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by

Ой, дуже класна переноска! А можете зкинути модель?

1 Reply Last reply
    0
  • t391413922T Offline
    t391413922T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by

Не знаю чесно кажучи яка модель, можу хіба підказати магазин у Варшаві

1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by

:)) нажаль, в Варшаві не будемо!:) Хоча, зкиньте може у них сайт є, подивлюся..

1 Reply Last reply
    0
  • t391413922T Offline
    t391413922T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by

Dracula Sklepy Zoologiczne ® +48 505 301 622 goo.gl/maps/stCzxHFchXa6Cpem8

1 Reply Last reply
    0
  • t321615818T Offline
    t321615818T Offline
    Veronika Shcherbyna
    wrote on last edited by

А вот из опыта тех, кто просматривал требования разных авиакомпаний: встречается ли требование на специальный замок у переноски? Потому что я помню, как лет десять назад мы специально покупали пластиковую переноску с каким-то там особенным механизмом

1 Reply Last reply
    0
  • t483384122T Offline
    t483384122T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by

Я дивилась в air Canada I sun express Там було тільки про розміри і що вона повинна бути м‘ягенькою і з вентиляцією

1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by

Это требование, если перевозите животное в багаже - клетка должна быть с замком стандарта IATA. Сейчас это правило тоже действует. Но ещё раз, для клетки при перевозке животного в багаже, а не в салоне.

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags