Pets to Canada
-
Ага, це так, але ви краще поп'єте кави в Амстердамі, ніж будете потім як Усен Болт біжати з купою кілограмів - бо я думала помру, коли біжала ото туди з одним єдиним рюкзачком))) це жесть)))
-
До 8 кг в салон. Я дзвонила питала за мопса
-
я якось не встигла, довелося ночувати з 2ма котами у готелі))
-
У меня так в парижском было. Он настолько огромный, что я пока дошла до своего гейта уже устала. Минут 25 на поиски потратила
-
Де придбати таку красу😻?
-
в амазоні такі є
-
www.amazon.es/s?k=portador+de+gato+suave&crid=2COH5BBH9HHFF&sprefix=portador+de+gato+suave%2Caps%2C387&ref=nb_sb_noss
-
треба написати «м’яка переноску для кота»
-
я набрала в гугл «переноска розкладна для кота» і видало такі в різних магазинах , це тріксі максіма
-
На розетці, промі , мастер зоо є , але ціни височенні на неї 😅
-
www.trixie.kiev.ua/dogs/sumki/28903?i=3171
-
навіть сайт є . Але якщо ви звісно ж в Укр. )
-
Дякую!
-
Блін, вона дуже не підходить по висоті для стандартів ЛОТ
-
Я так розумію, на висоту не особо треба дивитися, її ж можна придавити, хіба ні?
-
Ну на фотках вона має трохи каркас, не прям мяка як бувають
-
Я заплатила онлайн и сразу получила билеты свои и животных на почту
Но мне не предлагали варианты, сразу внесли животных и оплата онлайн
-
Підкажіть, трішки не по темі, скільки вам вийшов один квиток на людину до Канади? Звернулась до агенції, то у них на одного 900 доларів, щось забагато. Може сама куплю
-
shinshilka.com.ua/perenoskivolerisumki-i-budki/sumki-dlya-sobak-i-kishok/sumki-perenoski-1/trixie-tx-28903-sumka-perenoska-maxima-dlya-kishok-i-sobak-do-8-kg
-
Може бути й дорожче)Залежить звідки Ви летите й куди.Можете самі переглянути на сайтах авіаперевізників
53051/177114