Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
100 мл парфюм не можно
У деяких авіакомпаніях роблять навіть ще менше ліміт. По типу баночки не більше 100 мл і не більше 10 баночок. А те, що тієї туші 8мл нікого не хвилює
В багажі можна
Так,я про ручну кладь
Якщо одна помада ,то також не буде проблем
так це в багаж? чи в ручну? бо я думаю в багаж покласти деякі тоналки , купу тіней , помади люксові 😂
Краще все в багаж. Нічого з ним не станеться
Але б тіні я краще в плівку захисну замотала
Я так з люксовими хайлайтерами і палетками робила, яких буде шкода якщо розіб‘ються, бо хто знає як кидають ці валізи
думала , що можна і в одяг замотати
Якщо вийде так щоб не розмоталося, то можна і в одяг, я просто одяг вакуумувала, тому мені плівка з пухирцями потрібна була. У мене навіть дайсон пережив політ, хоча валізу намагалися відкрити
Я возила оливкову олію з Греції ,вина из Чорногорії везла 5 пляшок ,все гарно перемотайте ,в пакети ,потім в одяг
Ребята,так как у меня огромная клетка на животное и лечу сама,я собралась покупать рюкзак.Есть какие нибудь советы как обезопасить содержимое?
Есть рюкзаки которые открываются с другой стороны. То есть чтобы его открыть нужно снять для начала. Это единственная возможность защититься
Да мне нужно свой в багаж сдавать.Вот и не понимаю что и как делать😭
На колесах чомодан ,а ручна клядь рюкзак
Завжди є в аеропортах тележки ,не знаю тількі скільки коштують
Рюкзак в багаж?
а якщо обмотувати плівкою , то вони ж їх не вскриватимуть ?
Тележки обычно бесплатные, это если помощь просить, то нужно какие-то чаевые дать