Pets to Canada
-
Добрий вечір Хтось може підказати,як можна собаку з Торонто доставити до Едмонтону?
-
Самолет,авто
-
Між канадою собак не можна перевозити у літаку,через це і питаю інший варіант
-
Відколи? Звичайно залежить від авіалінії, але можна. Я к Ванкувер літала, в Торонто, Нова Скоша з собакою з Калгарі та Едмонтону
-
З 1 листопада
-
Дзвонила в AirCanada,через погодні умови відмінили дозвіл на ввезення тварин (саме по країні)
-
Тобто ви можете наприклад прилетіти до Торонто,але з Торонто до іншого міста літаком з твариною не можна
-
Вау. От козли, перепрошую. Ок, а собака велика? Знаю, що існує служба окрема з перевозкою тварин, але це дороге задоволення, на жаль
-
Кокер-спаніель,9 кг важить
-
У нас рейс Варшава-Мюнхен-Торонто-Едмонтон Сказали спочатку,що до Торонто можемо летіти з собакою,але до Едмонтона самі А потім кажуть вибачте,з собакою взагалі не можна,нема місця
-
Ще таке, аналіз на титри у Канаді не роблять. Взагалі! Тільки забір крові. Потім кур’єром відправляють в Америку. Пов’язано це з тим, що у Канаді немає сертифікованої лабораторії по європейських стандартах. Цирк, але правда
-
Хмм, дуже цікаво. Я просто сьогодні тільки купила квитки через Амст до Едмонтону з КЛМ, то відразу підтвердили, що собака буде з братовою до кінця подорожі. І коли дзвоните, то вони мотивують тим, що холодно? Але ж наші тут вже призвичаїлися до такого. Щось тут не те. Треба ще пошукати інформації. Якщо не секрет, що за авіалінії?
-
Так,саме через те,що холодно Але ще ж це правило з 16 грудня про тварин,що не можна перевозити також
-
Короче,дуже сумно все це
-
Авіалінія Lufthansa+AirCanada
-
Я зараз почитаю на сайті ейр Канада. Саме від такого квитка ми відказалися. Вирішили дати на тисячу більше, щоб менше геморою було
-
Мы сняли машину и сами ехали )дешевле вышло чем билет
-
Тоже ідея.
-
Дивіться, вони мають карго сайт окремо, який дійсно возить тварин під час отаких ситуацій. Якщо ви говорите або маєте когось, що розуміє англійську, то спробуйте запитати у них ціну. Можливо, що дійсно машиною буде дешевше.
www.aircanada.com/cargo/en/contact-us/