Pets to Canada
-
В мене шпіц, який ще і в пересності не сидів, має 7 міс. Будемо вчити, бо він завжди на ручках😅 надіюсь пару місяців йому вистачить щоб полюбити переноску
-
Я десь з семи місяців і почала брати Міккі в подорожі по Україні, за кордон. То ж він бувалий)) переноска на ура. То ж привчайте, вони дуже розумні
-
Міккі🥰 як мило) дякую, ви мене заспокоіли трохи) А то навколо тільки і чую «нам шкода вашого песика, так мучатись буде»😔
-
А какой пропускной пункт был?
-
Не слухайте цих людей)) Гарнюня який ❤️❤️
-
Дякую🥹🥹🥹 я за песика більше хвилююсь ніж за себе. Ми тільки будемо подавати на візу, і наразі розбираємось зі всіма нюансами. Найбільше хвилююсь що приїдемо в не знайдемо роботу чи житло, так як рівень англ дуже низький😩
-
Знаете, от меня бабушка не требует ни титров, ни визы, ни даже паспорта, но злые государства придумали правила пересечения границ.
-
В таких случаях надо ехать через Румынию. Надеюсь ей подскажут.
-
А ви в Канаді вже? Можна з вами в особисті поспілкуватись?
-
Вы точно закреп прочитали?
-
Ні, тільки в грудні будемо летіти. Так, звістно пишіть)
-
Да)))
-
АДМИН, вызываю тебя!.. прилагаю перо полярной совы и чешую дракона, кровь девствениц увы кончилась)))
-
У вас ещё есть время, визы не так быстро. Учите язык, максимально возможно поднимайте уровень, убирайте по возможности из бытового общения русский. Потом себе большое спасибо скажете. Я не представляю как люди справляются здесь без языка. Мы три дня в Канаде и мне кажется, что это не возможно 🤷♀
-
Агенція та онлайн агрегати дві різні речі. Агенція бере сервісний збір за роботу, та якщо адекватний менеджер ніколи не продасть квиток, без підтверджених додаткових послуг. Онлайн агрегати, мають як правило мінімальний сервісний ,працюють на кількість,і тому це вже проблема пасажира щось підтверджувати
-
Это всё равно не лучшее решение... Всё равно вас каждый раз будут отправлять к посреднику.
Если есть силы самостоятельно разобраться, то это будет лучше, тем более навык останется с вами