Pets to Canada
-
Американські компанії беруть до 10 кг
-
Не траплялися пропозиції американських з Європи. Дякую за пораду, пошукаю
-
Ох он у вас и хорош. Возила своего к врачу в такой, меня спросили сколько у меня там котов
-
Я своего ухудела с 8 заранее. Нас нигде не взвешивали и размеры не мерили, переноска для большого, тяжёлого кота самое оно, но вообще не по норме. Мы шли по грани по весу и была запасная переноска, ближе к требованиям. Но повезло.
-
Вичешемо добренько перед вилітом, може теж стане полегше))
-
Вест Джет, Эир Канада
-
Чомусь американські сприйняла як належність до країни (США). В мене основна проблема долетіти з Болгарії до Парижу, Франкфурту. Бо з Софії начебто не літає ні вест джет, ні ейр Канада.
-
Мы летели из Софии, с парнем на фото. Все ок.
-
А до Франкфурту там поїздом не можна? Наче не так і далеко
-
Наче ні. Автобусом можна. Але з пересадками
-
О, якщо не важко розкажіть якими компаніями, рейсами. Вибачаюсь якщо я пропустила , може ви вже писали
-
Единый билет ЭйрКанада, первую часть выполняет Люфганза. София Франкфурт Монреаль Галифакс.
-
Дякую, подивлюсь. Я знаходила тільки самою люфтганзою -1000 євро квиток, шось немало( можна ще вас запитати не про рудого парня. Як довго оформлювали ворк терміт в Монреалі? Бо там майже во всіх рейсах стиковка година, або година і трошки
-
Долго, у нас было три часа, на пересадку опоздали. Наш рейс сел в час дня, на эмигрейшене было ещё пусто, но оформляли очень долго. В течении пары часов там образовалось просто убийство, толпа народу. Видимо позже село много рейсов.
-
Зрозуміло, дякую вам
-
Моя сестра свого рассела в багаж здавала( не дозволили в салоні( але після того, канадські авіалінії змінили вагу з 8 до 10. Тому пробуйте. Особисто я б радила клм-саме менше геморою, але вони дорогі трохи( якщо маєте можливість змінити аеропорти(не багато сумок і не боїтеся уберу), то віз ейр до Парижу, а звідти вестджет. Знову ж може бути дорожче, плюс екстра зміна аеропортів, обов’язково хоча б 6 годин між літаками(Польща любить затримати виліт), але цими тоже можна полетіти
-
Віз ейр хіба дозволяє тваринок?
-
Сорі, ви праві, не дозволяють. Сестра тільки що копнула за таке. Каже, що я забула, що міняла їй білет на лот через те. Але вона тоже летіла до Франції, а звідти вестджет. Подружка її через Торонто з Варшави з тим же ж лотом, а потім вестджет. От тільки я білет їй по ходу докупляла вже по Канаді, бо вона летіла по скидці з Польщі
-
Так, я теж перепровірила, бо вже трохи голова кругом( нажаль ні райян ні віззейр нп дозволяють
-
Вы в таких случаях сразу скриншот кидайте, а то потом оказывается что сайты разные
54665/174797