Pets to Canada
-
Моя сестра свого рассела в багаж здавала( не дозволили в салоні( але після того, канадські авіалінії змінили вагу з 8 до 10. Тому пробуйте. Особисто я б радила клм-саме менше геморою, але вони дорогі трохи( якщо маєте можливість змінити аеропорти(не багато сумок і не боїтеся уберу), то віз ейр до Парижу, а звідти вестджет. Знову ж може бути дорожче, плюс екстра зміна аеропортів, обов’язково хоча б 6 годин між літаками(Польща любить затримати виліт), але цими тоже можна полетіти
-
Сорі, ви праві, не дозволяють. Сестра тільки що копнула за таке. Каже, що я забула, що міняла їй білет на лот через те. Але вона тоже летіла до Франції, а звідти вестджет. Подружка її через Торонто з Варшави з тим же ж лотом, а потім вестджет. От тільки я білет їй по ходу докупляла вже по Канаді, бо вона летіла по скидці з Польщі
-
Вы в таких случаях сразу скриншот кидайте, а то потом оказывается что сайты разные
-
Добрий день, не можу знайти інформацію дуже багато смс.. може хтось коротко розповісти чи потрібен цей забір крові для кота на титри якщо ми зараз в польщі тут робили паспорт і прививку від сказу, летіти будемо прямим рейсом з Варшави в Торонто
-
У вас отличные шансы на салон в любой авиакомпании.
-
Дякую 🤗
-
Имеются ввиду североамериканские, т.е. канадские тоже смотрите
-
Вам не обязательно.
-
www.westjet.com/en-ky/pets таки может и да, вместо ручной клади
-
На сайті дійсно вказано шо тварина як ручний багаж😞