Pets to Canada
-
Для того, щоб отримати дозвіл країни вильоту - найчастіше вони такі потрібні. На майбутнє - вони теж можуть стати у нагоді. То ж якщо є можливість - робіть титри. Якщо немає вже часу (карантин після залишайте за скобками) - тоді нема й що обговорювати....
-
А цей тест на титри він має термін дії?
-
Справді? Значить він у мене є☺️🙏🏻 я робила його після першої прививки . І весною він мав другу. Але ми подорожували і я думала, що це як наш тест на ковід 😀 був в іншій країні , то роби знову 😀
-
Хочу посоветовать тем, кто хочет улететь Лотом с животным в салоне - спрашивайте у оператора ещё и другой класс билета. Я так купила 3 билета эконом (там для кота мест нет аж до нового года) и один в премиум класс (там ещё было место для животного). Получилось конечно дороже, но намного дешевле чем карго, а ждать мы не могли.
-
Главное, что бы повторная прививка была не позже 364 дней
-
Від моменту здачі тесту?
-
Від моменту щеплення на сказ. Якщо перша вакцина 08.03.2021, то наступна має буди не пізніше 07.03.2022
-
Канантин остаётся за скобками для тех кто в Украине.
-
А вот теперь давайте проверим ещё раз. А то я запуталась.
У вас польский паспорт с польскими прививками без разрыва в год или более и есть титры, всё верно?
-
В паспорті була відмітка коли прийти на другу прививку і ми прийшли в той же день. Але перша доза була в весною 2021 року , потім на початку літа я робила тест, а цього року ми зробили весною другу дозу і одразу виїхали до Ізраїлю. Тест не робили.
-
Так. Польський паспорт. Дві прививки в Польщі в 2021 і 2022 в травні, або в квітні. Паспорт з котом в Ізраїлі і я не можу глянути точно
-
Ось цей тест.
-
Дуже важливо щоб наступне щеплення було максимум 17.05 22
-
Ваше щеплення, судячи з документів було 18.05.2021
-
Це тест на антитіла
-
А це сертифікат вакцинації проти сказу, чи щось подібне, зараз дівчата ще глянуть
-
А этот сертификат на вакцинацію проти сказу нужен? Его тоже спрашивают?