Pets to Canada
-
я читал требования для ввоза в канаду котов то там только от бешенства требуют чип и паспорт
-
это польский?
-
Скажите, а если билеты например на разные авиалинии, самостоятельная стыковка в Париже с длительным ожиданием, 14 часов. То получается, что собаку которая будет лететь не в салоне, а в багаже забираешь и потом опять регестируешь на следующий рейс? То есть все документы, которые за сутки до этого получены и все? Как вообще такие стыковки проходят с животными? Просто сейчас выбираем рейсы.
-
Добре, я покажу їй ще раз цей сертифікат і запитаю конкретно по цьому фото. Дякую
-
Он международный, специально для перелёта, нужно на англ заполнить
-
Це і є IATA
-
чому котам не дают визу CUAET с правом бесплатного перелета ))))
-
фудбанк корма для котов и наполнитель со скидкой ))))
-
А может в канаде есть что-то для животных в качестве помощи на первое время? может мы не искали
-
Сьогодні їхали з Лейпцигу до Парижа потягом. З пересадкою у Франкфурті.
Є різні умови для провезення тварин, але всі вони мають оплачуватися. Як дитячий квиток, якщо по Німеччині, або як 50% від дорослого, якщо закордон. Купляються білети, окремо докуповується резервація місць і окремо на собаку. При покупці квитків на собаку був список умов (документи собачі, намордник і тд) по факту всім було пофіг. Всі тіскали коргі. -
Тепер питання. Шарль Де Голль, де собаці попісять в аеропорту, поки буде очікування. Пет реліф зон там нема. 😡
-
а нельзя в туалет для инвалидов прошмыгнуть и сделать песику свои дела?
-
Я теж думала так зробити. Постілити пелюшку і якось з бубном вмовити. Але це поки виглядає як провальна місія.
-
я например не понимаю где мне котов "перепеленать" в Торонто во время 9 часового ожидания следующего рейса. думаю в туалете для инвлидов ))))
-
там можно якшо шлангом смыть писи на полу
-
Кто летел westjet с животным,они сильно прям придираются ?
-
В Канаді в багатьох аеропортах є спец зони з гідрантами, де тваринки можуть сходити по справах своїх. А Європі трохи далеко до цього. Мало де є.
-
Головне щоб перед ним змили свої пісі 😂 а то мій такий пацан, шо приїхали тільки в Париж він вже в блювотинні якомусь викачався 🤮
-
с котами трохи проще, хотя уговорить из не реально шось сделать когда надо нам ))))
-
теоритически к чему могут придираться? размер клетки?
55392/175935