Pets to Canada
-
На днях звонили на Гагарина 15, мужик сказал что предварительно записываться не нужно!
-
Мы тоже нашли уже работу,и сейчас решаем с оплатой квартиры.Переживаем
-
Мы так планируем делать Если уверенны в риелторе то все ок
-
Да,вроде бы риэлтор нормальный смотрели и в группах и на сайте и в фейсбук,и общались по телефону,если сегодня хозяин одобрит то нужно будет заплатить
-
Допоможіть будь ласка порадою! Маємо летіти до Канади, грудень - січень. Як можна відправити булічку на даний момент. Вага 12.400. Поділіться інформацією будь ласка, хто знайшов рішення цієї проблеми.
-
Менять украинский на российский смысла не вижу. Если бы на европейский, то другое дело.
-
Уточните у риелтора ,очень многие заводят деньги не сразу на счет хозяина квартиры (по принципу торговой площадки )сначала вы оплачиваете риелтору или агентству деньги ,а после того как вы получили ключи они деньги переводят хозяину
-
Они выбирали агенство недвижимости по «самое известное и стабильное » в городе в который они переезжали . Iryna а Вы как искали работу? Или Вы с сфере ИТ ?
-
Як я дізнавалася, то вище 8 кг в багажному відсіку ( сама ридаю через це). Офіційний паспорт, чип, тітри, і завірений документ за 2 доби до вильоту. Фото не обов'язкове. Так мені щойно сказали в гос клініці
-
Немного не поняла,вы имеете ввиду что мы должны оплатить риэлтору суму по документах,а после того как получим ключи от квартиры пусть риэлтор отправит хозяину эти деньги которые мы перевели риэлтору
-
Проблема не в багажному відсіку, все добре з ними, коли там летять. Проблема в тому, що не всі туди брахіцефалів беруть....
-
В багажне відділенпя авіокомпанії брати не хочуть. А яким чином летіти?
-
Т.е. у них вообще вес не указан, главное что бы собака влезла стоя?
-
Доброго дня! Шукати авіакомпанії які беруть. Lot наприклад
-
Лот наче вже не бере...
-
Не чула такої інфи, через що, не знаєте? Знаю шо вони обережно беруть влітку, тому шо можк бути душно в літаку.
-
Да Вроде с 1 октября
-
Я вже не пам'ятаю. Місяць назад тут багато це обговорювали. Раніше ЛОТ був найпростішим способом для брахіцефалів, а потім та заборона, нові квитки, наскільки я знаю, не продають
-
Нічого собі, не знала. Та і на сайті не знайшла інфи про зміни. Ми летіли 4 місяці тому, то я і відповіла так швидко.
-
Я теж три місяці тому летів... А тепер от так
56398/174200