Pets to Canada
-
В салон только мягкая
-
Сумка-переноски по сумме трех измерений не должен превышать 126 см, а жесткий контейнер не может быть больше 44×30×26 см по длине, высоте и ширине. Для собак и кошек в ручной клади авиакомпании обычно разрешают использовать как мягкие, так и жесткие переноски.
-
Дякую, вже купили - взяли один квиток вище класом і там були місця для тварин
-
Это отличная цена у вас. Это же Амстердам! Поэтому буду ночевать на полу в аэропорту
-
А у нас поезд в аэропорт в полночь прибудет.
-
Чеклист по вывозу питомца из Украины в ЕС
Ребят, я записала первое видео на ютюб с инструкцией по вывозу питомца из Украины.
youtu.be/TzRos7mhZxI
-
Теж не згідні з такою думкою. Писали, що не було жодних проблем при вильоті з Познані. Навіщо людей лякати 🤷♂
-
Привіт) Летіли з кицею Варшава-Франкфурт-Монреаль-Едмонтон. По документам питали тільки паспорт (вакцину від сказу дивилися) і то тільки в Монреалі. Всюди казали що в нас є ще справки всякі, нам махали не треба, навіть дивитися не хотіли😅 В Air Canada з Монреалю до Едмонтона в літаку підійшли спитали за кицю, сказали як що де її ставити, що можна що ні робити і дозволили ставити її в переносці на коліна собі, у всіх інших літаках не можна було (летіли з Франкфурту, біля нас було вільне місце, ми ставили на нього малу, то сказали що тільки в ногах вона повина бути і ні на коліна ні на сидіння ніяк не можна ставити). Всі дуже втомилися, але переліт пройшов чудово) Бажаю всім сил і дорослим і малим💪🏼😊
-
гельминтно- инсектизация?
-
Я знаю, меня формулировка улыбнула😊
-
А многие не смогли сесть на рейсы лот несмотря на слёзы
-
За многие годы работы не слышала такого словосочетания. Ну да ладно,😊