Pets to Canada
-
Хай щастить
-
Вчора тут зробили паспорт за 100 злотих. І він переніс в нього вакцину від сказу, яку ми зробили в іншій клініці) Якщо хтось шукає, то рекомендую. Мені також дівчина із цього чату рекомендувала)
-
Ахахахахах нет конечно Животное идёт как ручная кладь и переноска стоит под сидением😅
-
І келих шампанського вашому улюбленцю))
-
А можна питання не по темі. Чи проходить сертифікат з Дії про вакцинацію від Ковід? Чи він має бути роздрукований?
-
Доброго дня! Хто робив тварині в Румунії довідку на титр антитіл, подільться інформацією, будь ласка! Скільки коштувало? Чи може є безкоштовні пропозиції?
-
Если вы спрашиваете о том, что его нужно подгрузить в арайв кэн, то подходит. Вы скачиваете из дии пдф файл сертификата и загружаете в арайв кэн
-
Здравствуйте, поделитесь потом адресом! У нас у кошки паспорт ЕС сделан в Румынии, чип и вакцина от бешенства. Можно ли будет за день до вылета сделать у них антипаразитарную обработки и взять справку для вылета?
-
Ок. Но я живу на окраине города, в 6м секторе. Не знаю будет ли Вам сюда удобно ехать. Но адрес дам
-
Дякую. Бо я цю форму навіть ще не дивилась і думала, що сертифікат треба показувать в аеропорту
-
І мені напишіть, я теж під Бухарестом в селі з котом, є щеплення від сказу, чіп, але паспорт укр.зразка, запитайте що потрібно для перельоту і яка вартість, зможете запитати?
-
Добре
-
Мені також цікаво. Знаю, що ще потрібна довідка про титр антитіл на сказ. В Україні вона коштує 3000грн. Цікаво, що в Румунії.
-
В Канаду титр антитіл не потрібно.
-
Згодна😄😄😄
-
Це точно Ви знаєте? Бо не хочеться встряти в аеропорту у халепу. У меня ще й двоє - вівчарка та кішка! Та двоє дітей!..
-
Канаді потрібно лише сертифікат від сказу
-
Цікаво… дякую… Це дуже гарні новини.
-
Так, і перевірте ще тут на офіційному сайті, для спокою нервів😊
inspection.canada.ca/importing-food-plants-or-animals/pets/eng/1326600389775/1326600500578
-
Дуже дякую Вам! Зараз почитаю і сподіваюся, що видихну!)
5697/178026