Pets to Canada
-
Я люблю зиму
-
))) ну-ну
-
Ми звичайно ж ні. У нас усі записи у паспорті 7.11. Але немає штампу про обробку від бліх. Ветеринар не вважав за необхідне...
-
І це ще не зима )))
-
Гданьск
-
А наклейка с датой есть?
-
У нас якраз, виходить, вивоз. Та й авіакомпанія буде Lot. Думаю, що до повятового таки доведеться йти
-
Так, наклейка препарату віл бліх є, але без печатки
-
В сухом климате иначе ощущаются температуры.
-
Просто если будут требовать обоаботку новую, то обратите их внимание что у вас есть действующая
-
Тобто, ми йдемо на огляд до ветеринара, приватного, за 48 годин, вписуємо у паспорт. Але обробки не робимо, бо вже зроблені? Так виходить? Ще питання. Читаємо про сторінку 38, але у нас все заповнено на сторінці є 8. Чи треба аби ще 38-му заповнили?
-
Ми тут переїзджали по місту з однієї домівки в іншу, то істерика була, 2 місяці відходила. Бай Боже, ваші слова справдяться)
-
Так, не лякайте мене, бо я їду на північ від Калгарі. А вас там що, штани лижні в дефіциті? Треба тягти з Києва? 😉
-
Ні, з одежою тут все норм, були б гроші, але я і Альберта не сумісні (хоча люблю прохолоду) 😂 Ви ж знаєте, що взимку в Альберта часто знімають оті ролики, як гарячу воду в повітря викидають і вона відразу замерзає?))))
-
Сертификат новый будет тоже действовать 10 дней, так что не обязательно за 48 часов.
На счет страницы 38...у меня она тоже не заполнена, но есть на стр. 8 печати на укр и англ языке и проблем не было.
Увы вы её не заполните.
Мне кажется, что в Молдове или Румынии писали, что на неё внимание обратили
-
Это только когда ниже чем минус 40
-
👆це для вас 😂
-
Так а там таке буває )))) Що казати, якщо не взимку вже -31 на горизонті?)))
-
Я думаю, что просто нужно иметь свой опыт и тогда будет понятно, издалека это не узнать.
-
На 3 человека, по два чемодана на каждого, плюс собака 2500$
57064/174755