Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 233.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olesia Ilhan
    wrote on last edited by

Я не знаю насчет олх, но знаю что карго требует разрешение ipata на транспортировку а они есть только у партнеров . Я думаю что на олх это посредники которые будут пользоваться теми же компаниями что указаны в ipata

1 Reply Last reply
    0
  • t555268076T Offline
    t555268076T Offline
    Solomiia Melen
    wrote on last edited by

Дякую вам🙏🏻

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olesia Ilhan
    wrote on last edited by

Нет за что, удачи в перевозке ❤️

1 Reply Last reply
    0
  • t321403507T Offline
    t321403507T Offline
    Tina Barracuda
    wrote on last edited by

В Софии у них офис вроде как в 2 терминале или около, офлайн по идее можно приехать и узнать- пока время есть (если вы в Софии) , они там все знают английский, некоторые болгары ещё и русский знают, так что я б на вашем месте поехала и узнавала бы, и альтернативы может они сразу бы предложили... Рейс в декабре то есть время есть и сдаваться рано ещё )

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Елена
    wrote on last edited by

Всем добрый день! Опишу наш опыт перелета с котом. Летели Прага-Франкфурт-Торонто. Пока были в Праге коту сделали документы Чехии. Перед отлетом сходили к ветеринару, сделали обработку от паразитов. На следующий день к государственному ветеринару за сертификатом на вывоз из Чехии. Летели Люфтганза и Air Canada. После покупки билетов звонили и регистрировали кота. Air Canada принимает оплату по телефону, а Люфтганза только в аэропорту. В Праге в аэропорту глянули документы и взвесили. В остальных местах только спрашивали откуда кот прибыл, слышали что из Чехии и на этом все вопросы заканчивались. Кот летел как дополнительная ручная кладь. Если есть вопросы спрашивайте.

1 Reply Last reply
    0
  • t1239300999T Offline
    t1239300999T Offline
    Alona Kovalyshyna
    wrote on last edited by

Напишите номер аир Канада, пожалуйста

1 Reply Last reply
    0
  • t575129441T Offline
    t575129441T Offline
    Olenka
    wrote on last edited by

Як точно називається сертифікат, щоб просити у ветлікаря. Спочатку він виписує Ф1 і зразу ж просиш змінити на сертифікат чи як в Україні робити його?

1 Reply Last reply
    0
  • t555268076T Offline
    t555268076T Offline
    Solomiia Melen
    wrote on last edited by

Якщо хтось шукає послугу безплатний квиток за перевезення кота - напишіть мені

1 Reply Last reply
    0
  • t563303828T Offline
    t563303828T Offline
    Анжелика
    wrote on last edited by

Насколько я помню, во Львове можно сделать ф1 без карантина на титры, если есть у вас проблема в Киеве и очень хотите сделать.

Из личного опыта говорю, что ф1 нашим до одного места, никто не поменяет, и будут переводить на друг друга. К животным они относятся "это к полякам, мы пропускаем". Поляки ф1 у нас сразу убрали, сказали не понимают украинский. Смотрели иат и сертификат вакцины, паспорт, титры (у нас они без карантина)

Иат действует 10 дней, если вы транзитом, то отличным вариант. Заполнить может и частный

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Елена
    wrote on last edited by

+18882472262 дозванивались около часа. У нас кошка дворовая. Когда спрашивали породу, мы ответили mix, у нас сразу спростли микс каких пород, так что лучше отвечать domestic

1 Reply Last reply
    0
  • t787501489T Offline
    t787501489T Offline
    Ирина Млинарская
    wrote on last edited by

Добрий день. Прошу поради. Зараз на етапі вже куплених білетів. Що маємо: Родина 3 дорослих, лабрадор і кішка. Мої питання: Уже в аеропорту на якому етапі лабрадор мусе бути в контейнері? По прильоту і отриманні пса, коли можу випустити і підти? При очікуванні рейсу чи можу десь його вивести? Чи вільно можу взяти вузик для валіз чи треба бігати шукати? Чи потрібно документи колеса для контейнера з псом? Далі бронювання готелю в Торонто з функцією френдлі петс. Що мушу проконтролювати? Корм де покласти? Що вже купила: Контейнер для салону для кішки мягенький. Дві силіконові миски складені. Серветки абсорбуючі на дно. Планую корм паштет для кішки і на 2-3 рази корму для пса. Турбує де можу вивести пса , а де ні, щоб щось не порушити. Дякую

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна Б
    wrote on last edited by

Добрий день. А на які авіа купували білети? Бо теж собака велика, так розумію, що не всі беруть

1 Reply Last reply
    0
  • t787501489T Offline
    t787501489T Offline
    Ирина Млинарская
    wrote on last edited by

Приватний ветеринар в Польщі сказав, що зможе заповнити свідоцтво здоров'я і обробку за 48 годин. А хто заповнювати сертифікат ІАТА?

1 Reply Last reply
    0
  • t575129441T Offline
    t575129441T Offline
    Olenka
    wrote on last edited by

Що таке Иат що діє 10 днів. Як точно цей документ називається. Він це типу довідка про обробку від паразитів? Дякую. У нас все є і карантин витриманий, взяти любу довідку не проблема. Треба знати яку

1 Reply Last reply
    0
  • t787501489T Offline
    t787501489T Offline
    Ирина Млинарская
    wrote on last edited by

Із Торонто Вестджет до Вінніпегу

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by

Добрий вечір. Скажіть ,будь ласка, які документи потрібні для породистоі кішки, щоб можна було вивезти з нами до Канади. В неі є тільки вкладиш з прививками. Як що можно по пунктам. 1..... 2... 3..... Дякую.

1 Reply Last reply
    0
  • t353422921T Offline
    t353422921T Offline
    Katrine Gulinska
    wrote on last edited by

Ось такий список у закріплених

1 Reply Last reply
    0
  • t787501489T Offline
    t787501489T Offline
    Ирина Млинарская
    wrote on last edited by

Як нам пояснили: Мусе бути боінг, бо у них обігрівачі багажне відділення. Боінгі є тільки у Вестджет. Малі тварини можуть в салоні, то більший вибір авіокомпаній

1 Reply Last reply
    0
  • t787501489T Offline
    t787501489T Offline
    Ирина Млинарская
    wrote on last edited by

Я розумію, що як мої звірі прожили в Польші більше як 6 місяців, то ІАТА не потрібний? Є щеплення від сказу

1 Reply Last reply
    0
  • t353422921T Offline
    t353422921T Offline
    Katrine Gulinska
    wrote on last edited by

У чаті кидали

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.