Pets to Canada
-
Може бути. Спробую може ще щось придумати.
-
А яка треба переноска у салон для кота ? Не знаєте часом ? В мене є пластикова переноска ( типу як на тому відео де діти ( маленька ) а є ще рюкзак переноска ( з єлюмінатором )
-
Теж над цим думала, що може такого стресу дістати, що не виживе. Вони дуже всього бояться.
-
На сайте вест джета есть требования по размерам В салон должна быть мягка
-
Магкая и хорошо вентилируемая. Рюкзан с илюминатором по правилам нельзя
-
ОБЯЗАТЕЛЬНО!
-
А він м’який , і з дірочками
-
Ось
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка як відбувається реєстрація тварини ( котика ) на літак ? Білети не куплені тому що ми ще в україні Планується виїзд з амстердаму Білети будемо купувати за 2-3 дні до вильоту можливо за день до виліту скажіть чи реально в такій ситуації щоб був рейс на кота ?
-
А ну, покажите сбоку...если сеточки есть то можно попробовать
-
Оце по боках сєточки ) ☺️
-
Саме так, ви праві - це залежить від авіа компанії. Бодай, в більшості авіакомпаній тварина не заміняє ручну кладь - я до того передивилась декілька і у всіх не було ніяких ремарок, що тварина йде замість ручної клажі. Автоматом я розуміла, що вона і не йде, так як тварина розміщується під сидінням а ручна клажа - на полиці зверху. А в Air Canada, я це і не перевіряла. Просто зараз тільки у них вигідні квитки залишились, тому в них і купили. Ну а речі ми упаковували заздалегіть, так як з України вже виїхали і упакували з розрахунком, що буде на людину і великий чемодан і ручна кладь. Корочше, майте на увазі, що в Air Canada тварина замінює ручну кладь.
-
Маловероятно
-
Кеп)) это я видела, хотелось бы подробнее, и с двух ли сторон
-
Аа, зараз ) з двох сторон. Секундочку