Pets to Canada
-
Узнайте сразу у них разбираются ли они в теме питомцев
-
Почем кстати?
-
Не должны...к котикам редко придераются
-
Можно, но всех грызунов сдают в багаж, если только это не emotional support
-
Это в багаж?
-
Чет дороговато
-
Дорого. Обычно за трансатлантический перелет цена за питомца 100 евро. Это в салоне. Может, ваша очень крупная и в багаже?
-
Тогда у вас порядок
-
Да, отличаются...а вас заставили к повятовому идти?
-
Я пока не ходила 😁 я им написала - надо ли к вам и вообще что надо что б улететь и фото доков своих хвостиков. Они мне ответили, что надо в обычной клинике обработка и справка что котики могут пережить перелёт, а тогда к ним за сертификатом для вылета. И все это за 48 часов
-
Ітак, додаткові, які бажано мати про всяк випадок:
- титри ( взагалі вони актуальні тільки для в'їзду в Європу. Для заїзду в Канаду вони не потрібні. Але тут всі пишуть, що бажано мати, когось там в аеропорту перевіряли. Але ще раз, за правилами вїзду в Канаду вони не потрібні)
- сертифікат IATA - бланк є в закрепах, ніби-то діє 10 днів і щоб більше сподобатись офіцерам а аеропорту, мол їхній гарний сертифікат ( як на мене, то це та ж довідка від ветеринара, просто оформлена в шаблонному для аеропорту форматі)
- якийсь rabies certificate, що у Вас зроблена щеплення від сказу. Проте я не бачу сенсу в цьому документі, так як у вас має бути відмітка відповідна в паспорті ( для цього, саме Паспорт і існує). Начебто все.
-
Ну ось мені здається, що це стосується саме Польщі...
-
Ох уж эта Польша)) вы летите рейсом ЛОТ? Если да, то делайте
-
То справки от повятового без надобности