Pets to Canada
-
То справки от повятового без надобности
-
Ми будемо вилітати на початку грудня із Франції і в мене буде тільки основний пакет документів. Якщо вдасться, то оформлю Сертифікат IATA. Проте з тим складності в плані ціни. Взагалі, я останні три дні перед вылетом буду мотатися по трьом країнам ( Німеччина Бельгія, Франція) і в мене взагалі буде обмаль часу на того ветеринара. Запанувала собі візит таки в Німеччині, навіть вже записалался ( там все розписано на тижні наперед це ж Німеччина!:)). Проте там довідка коштуватиме 50-80 євро за тварину ( а в мене їх три!). Тому якщо знайдете більш дешевого ветеринара у Парижі то буду дуже Вам вдячна за контакти!:) Знаю що в аеропорту є ветеринар, але ось так мої знайомі пролетіли - в день їх виліту його ге було на масці і їх на літак не пустили - переносили квитки на наступний день. Тому я не дуже хочу на цей варіант орієнтуватися.
-
Так ,будь ласка попрошу контакти 🙏дякую
-
Добрий день, підкажіть будь ласка Щоб здати кров на титри у Волинську 12, є ті хто відправляв забір крові поштою?
-
Не должно быть столько
-
Народ кто покупал на размер таксы или подобного ботинки....что скажете?
-
Согласна....зашла на свою голову в TK Maxx... И теперь жесть как хочу купить эти...но не знаю удобные ли..
-
Добрый день, скиньте пожалуйста и мне тоже, благодарю!❤️
-
Юлечка, я чуток позже напишу весь наш опыт и перелет, укажу цены, дождусь когда муж долетит с песелем уже, выдохну наконец 😅 и напишу. Но касательно Ланы, я так понимаю, что всё уже заложено в стоимость билетов
-
Не пустили поляки мою маму з котом, бо документи на моє ім’я , хоча з мамою ми з одним прізвищем і вона показувала всі мої документи і навіть свідоцтво про народження. Народ хто знає як виглядає доручення на вивіз кота чи можно онлайн зробити? Є якісь нотаріуси хто може допомогти з цим питанням срочно
-
Какими авиа линиями ?
-
Та нет...дома уже померяю...отчет пришлю))