Pets to Canada
-
Юлечка, я чуток позже напишу весь наш опыт и перелет, укажу цены, дождусь когда муж долетит с песелем уже, выдохну наконец 😅 и напишу. Но касательно Ланы, я так понимаю, что всё уже заложено в стоимость билетов
-
Не пустили поляки мою маму з котом, бо документи на моє ім’я , хоча з мамою ми з одним прізвищем і вона показувала всі мої документи і навіть свідоцтво про народження. Народ хто знає як виглядає доручення на вивіз кота чи можно онлайн зробити? Є якісь нотаріуси хто може допомогти з цим питанням срочно
-
Какими авиа линиями ?
-
Та нет...дома уже померяю...отчет пришлю))
-
Так впишите вторым хозяином никаких поручений не надо
-
Как так???? Вы же не прямо при них писали?
-
І мені будь ласка .дякую
-
Лотом
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, есть ли люди/организации, которые занимаются перевозкой животных (разумеется за плату)? Есть кот в Киеве, нужно перевезти в Монреаль. Спасибо!
-
Якщо проблема тільки в цьому,то нехай мама зачекає на іншу зміну.Людський фактор ніхто не відміняв.Я везла песика свекрухи,перехід-переїзд автобусом близько 12 ночі,поляків ніякі документи не цікавили,тільки відсканували чіп, взяли паспорт для реєстрації і всьо.Мої документи і хто власник,тітри -нічого не питали і не дивились.Так що нехай мама спробує.Я перетинала кордон в кінці жовтня.
-
Вот это и есть сволочизм...а вы сможете подождать там до смены персонала или на другой пунк пропуска поехать?
-
Ребят...а такие кто брал...что с удобством?