Pets to Canada
-
Мы собираемся с кошкой лететь с Франкфурта, с авиакомпанией я не связывалась еще. Подскажите, пожалуйста, почему вам не подходит? Они не берут животных в салон, только в багаж? 😢
-
Ми такі брали пару років тому - неудобні!!:) Від слова взагалі. Вони зовсім не практичні і годяться тільки для гарної фотосессіїї.
-
А можете скинуть модель вашей раскладной сумки для животных?
-
На ці з хутром не треба вестися взагалі - собакам в ногах не холодно у них там волосяний покров. Головне, це захистити їх ступні від льодяної землі, тому треба брати просто, щоб була захищена подошва.
-
Розкажу про свій переліт,може комусь допоможе Варшава-Торонто, компанія лот. Котик має європейський паспорт З документів: паспорт, вакцинація, в паспорті печатка про обробку від паразитів і клінічний оссмотр, за день до вильоту зробила сертифікат здоров'я, це все) Ніяких дозволів не потребують,якщо європейський паспорт) все не так страшно як здавалось, В Канаді задекларувала котика, заплатила 35 доларів канадських) Так що всім удачі, і перевезти з легкістю всіх ваших улюбленців)
-
Доброго дня! Чи є такі люди що надають послугу доставки цуценя в Канаду з України? Дякую за підказку!
-
В мене від так виглядав, брала в ветеринарного інспектора в Польщі
-
Так не 8 а 14 кг в том то и дело(((
-
Я робила його в Новому таргу в Польщі, я там жила Але знаю,що роблять сертифікати в Варшаві на Гагаріна 5 якщо не помиляюсь
-
я за 5 днів звонила і казала,що мені потрібно сертифікал для вильоту в Канаду, і уже приїхала день перед вильотом і забрала його)