Pets to Canada
-
Надеюсь с украинскими документами этого требовать не будут.У нас нету никакой такой бумаги😭
-
Не переживайте, скажите как есть, что вам не давали никакой такой бумаги. Может у Вас вообще ничего смотреть не будут. Это ж нас проверяли Поляки ( LOT ), муж прям уверен, что искали к чему придраться.
-
В Амстердаме например уже не было такого досмотра. А в Калгари так вообще с объятиями встречали 😅
-
Я лечу ЛОТом только с Румынии.Каждый день какие то новые моменты выскакивают 🤷♀
-
Я скоро удалюсь из этой группы) зайду пару раз в неделю и вечно новые документы какие-то) хотя казалось бы, что все уже собрали)
-
Знали б вони, як люди готуються тут, мали б при вході в аеропорт з хлібом та сіллю зустрічати )))
-
Добрый день. Летим в Монреаль из Кракова, через Мюнхен (авиакомпания Люфтганза) с котом. Билет зарезервировали, документы, надеюсь, в плрядке. Кто-нибудь знает какие-либо нюансы при перелете из Кракова? Как в Мюнхене пропускают?
-
Точно!) але думаю, що доля прискіпування існує зараз через тих співвітчизників, які робили не всі документи на тяп ляп і їх мали пропустити через громадянство просто
-
100%. Із-за них проблеми в інших (((
-
А мы теперь за другое переживаем. Муж с 🐕🦺 там, а я с детьми буду лететь 6 декабря сама, но у детей нет своих загранпаспортов, и они вклеены в мой паспорт, соответственно и визы на детей тоже вклеили в мой паспорт, но каждый день читаю, что не выпускают без загранпаспортов.
-
Дуже часто люди так живуть і поводяться ніби вони єдині на цьому світі,тільки їм все,а після них хоча б і потоп.На жаль🤷♀
-
Что это за сертификат? Можете его показать пожалуйста?
-
Нажаль так ((
-
Доброго дня!
- фото не потрібно
- ф1 вже не потрібно ( вона потрібна тільки для перетину кордону з Україною)
- якщо є відмітка про щеплення у паспорті і вонв актуальна ( зроблена не менше ніж 21 день і не більше ніж 1 рік до вильоту), то сертифікат про щеплення не потрібен.
Проте, Вам потрібно ще отримати довідку від ветеринара, що тваринка здорова і може летіти. В Будапешті проще, її будь-який ветеринар може видати. Її потрібно оформити безпосередньо перед вильотом ( за 2-3 дні, краще 2, щоб точно попасти в сроки). Можете ще спробувати оформити сертифікат IATA ( він є в закрепах). По суті, це та ж довідка від ветеринара. Можете запитати в самого ветеринара.
-
Дуже дуже дякую!! За конкретно сформовану відповідь! Це для нас дуже важливо😘😘😘
-
Це дозвіл на виліт з Польщі? Його видають в Варшаві на Гагаріна 15?
-
Нам таке видали на кордоні коли з України їхали. Хз для чого це
-
Кордон вже перетнули, такого нам не дали. Що треба взяти щоб посадили в літак? Як виглядає дозвіл на виліт який видають в середині Польщі, не на кордоні з Україною. Хтось робив?
-
Такий видають на основі української обробки Ф1, просто міняють на цей папірець. В нас не було Ф1 нічого нам не замінили
-
Він такого самого зразка. Пошукайте в картинках чату, зараз мені не зручно
61194/174363