Pets to Canada
-
Ф1 меняют только на таможне, увы, в клинике нельзя
-
Да, звонить в каждую авиакомпанию и узнавать за место для питомца. И покупать билеты у них по отдельности, не транзит. И контролировать, чтобы питомца вписали в ваш билет после брони/оплаты.
-
Опять 25. Ничего страшного. Если переноска мягкая, она пригнется до нужной высоты.
-
Добрый день, я с попугаем
-
А що тут трапилось у групі, що за дві години - жодного нового повідомлення чи запиту?🧐
-
Доброго дня) головний критерій у всіх перевезників щоб собака комфортно могла там стояти у повний зріст, сідати, зручно лежати і розвертатися
-
Всем привет)Скажите пожалуйста такая переноска подойдёт в самолёт?
-
Ви спочатку знайдіть квитки, які для вас прийнятні ( і по ціні і по часу вильоту/перельоту), а потім вже дізнавайтесь у тих авіаліній, які умови по перевезенню тварин. У кожних авіаліній є свої нюанси. Але в цілому летіти можна. Головне питання - щоб на Вашу дату та рейс були вільні місця для тварин ( як в салоні, так і в багажі).
-
Фуууххх.... Нарешті я в Польщі. Це була не дуже приємна подорож((( Почну з початку. У кішки є чіп, діюча вакцина від сказу, 2 паспорти (український і український міжнародного зразка) і форма Ф1. Вчора перетинали кордон з Польщею, пункт пропуску Грушів. Простояли в черзі 8 годин, на польському кордоні нас не пропустили, бо не було міжнародного сертифікату здоров'я і титрів 🙄 Як я не просила - не дозволили😒 Сказали їхати на Краковець. На Краковці на українському кордоні ветеринар не обміняв форму Ф1 на сертифікат, бо нема титрів😔 Все-таки я ризикнула їхати на польський кордон і просити. Ми приїхали туди о 4:00 ранку, до 06:30 чекали поки приїде ветеринар. Я дуже сильно просила ветеринара, пояснювала ситуацію і вона таки дозволила заїхати без сертифіката і титрів, але зобов'язалася зробити це у Польщі. От так то виходить, що тепер спрощені правила в'їзду, які діяли з 25 липня, по факту не діють. Тому раджу робити обов'язково титри ( що і сама зроблю в Польщі), бо це не варто тих переживань і нервів, які я потратила. До речі, переді мною були люди з котиком, і песиком. Не знаю, яких документів у них не було, але обох їх розвернули і не пустили😢 от така от історія
-
Хм... якщотге секрет, а як вам видали форму ф1 без титрів? Мені в свій час ніхто не погодився її давати ( питала у ветеринарів у Києві та київській обл. Всі відмовили - без титрів і карантину 90 днів сказали, що ніхто і не дасть. Може це не ф1, а довідка по перевезенню тварин по території України? Щодо спрощенних правил перевезення тварин - я знайшла, що на даний момент вони діють тільки для Угорщини. Тому через неї ми і поїхали. Там треба оформити документ, що ви обіцяєте всі недостаючі пункти згідно правил перевезень тварин доробити на місці. Саме тому ми через Угорщину і поїхали. І там у нас навіть того документу не питали. Простотперевірили паспорти і все.
То можливо я раджу всім, у кого немає титрів та ф1, їхати через Угорщину... -
Блин, вот что они имели ввиду? IATA certificate он вроде для перелётов? Непоменяную ф1?