Pets to Canada
-
Тут у чаті також обговорюють переліт з тваринами який буде вже після вересня..
-
Ок, дякую
-
Мы ещё не в Канаде, но собираемся лететь. Купили переноску мягкую 26 см. высотой, по рекомендации сотрудников колл центра LOT
-
Подскажите пожалуста сертификат сколько будет действителен по времени? Его нужно брать за 48 часов? Или действительно он действует 10 дней? Ситуация в следующем, в понедельник вылет, в пятницу можем взять сертификат.Более чем 48 часов. Как в этом случае, кто подскажет?
-
Підкажіть будь- ласка, сертифікат на виліт для котика в Варшаві на Гагаріна 15 за скільки часу потрібно брати? Бо вже заплуталась…
-
Підкажіть, будь ласка, як хто виїжджав до Варшави з України? розмовляли в укрзалізниці з касиром, вона сказала, що купити прямий квиток до Варшави нереально, бувають такі дні, що квитки навіть у продаж не поступають. Телефонували до автобусних перевізників - тварин не беруть ні в салон, ні в багаж
-
На поїзді реально виїхати тільки до Пшемисля, інше, то вже велике везіння
-
дякую, візьмемо його, якщо з потягом не вийде
-
а ви в Бухарест з якого міста виїжджали?
-
Ще не виїжджала)В неділю наступну їду з Одеси.Я розмовляла з менеджером компанії перевізника також і писала мейл.Мене запевнили,що все буде добре.Я вказувала розміри клітки (у мене 220 сума лінійних вимірів).2 дні йшли переговори і вкінці кінців квитки купила