Pets to Canada
-
Ще не виїжджала)В неділю наступну їду з Одеси.Я розмовляла з менеджером компанії перевізника також і писала мейл.Мене запевнили,що все буде добре.Я вказувала розміри клітки (у мене 220 сума лінійних вимірів).2 дні йшли переговори і вкінці кінців квитки купила
-
Переноска действительно большая , 79 см в высоту.Нет , в салон можно только до 8 кг вместе с переноской 🥺
-
Усім привіт, поділюсь своїм досвідом. Я летіла сама з кішкою Амстердам-Калгарі WestJet. В аеропорту всі дуже хотіли потіскати її і ніяких документів не просили, в мене склалось враження, що якби я не купила білет для неї, вони би і не помітили💁🏻♀️. Моя досить спокійно переносить довгі подорожі, але раніше завжди переноску тримала на колінах і у разі чого її заспокоювала. В салоні мені одразу сказали, що б переноску тримати під сидінням, не діставати, не відкривати. В нас затримали рейс, тож вона чекала 12 годин, через деякий час вона почала нервувати, я пішла з нею до туалету що б там заспокоїти. Але на виході мене вичитали, що так робити не можна, тварина має знаходитись під сидінням цілу подорож (що на мою думку досить жорстоко, але можливо, як захід безпеки це правильно). Переноска була рюкзачком
-
Не ну тут очевидно что дышать тяжело
-
та все, що хочеш можуть попросити, тому я мала і ф1 і зразу сертифікат для вильоту
-
Да, для комерции ещё долго нельзя будет. Спасибо нужно сказать кстати тем кто плохо вакцинировал собак...
-
Конечно же на всю
-
Каждый день об этом спрашивают...я просто не понимаю это новые люди или многие просто не читают а любой вопрос сразу сюда?
Можно брать большего размера переноску главное мягкую, чтобы запихнуть под сидение
-
Везут своих, а не чужих на продажу